Beytullah kardesim sattinmi
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beytullah kardesim sattinmi
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Firma açıklamaları ve İmar detaylarını takip etmek lazım
evet dostlar kesinlikle öyle yapmak lazım...kısmı bir imar çıkması bile mipaza çok şey katacak...umarım olumlu haberler gelir...gerçi imar işlerinden anlayan biri olsaydı tam olarak ne karar verildiğini bize söyleyebilirdi...ama ne yazık ki ben de dahil bu konular hakkında bilgi sahibi değiliz...
belediyede imar işleri ile uğraşan bir dostu olan birisinden yardım almak lazım galiba...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
sanırım haber var diye atlayanların eline verdi
ilk görüntü o...
borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
temel analiz hoca vardı burada birzamanlar
kağıt 60krşlarda iken hep derdi arsa aldım unuttum diye
ankarada olmasına rağmen çok sık gidip arsaları incelerdi
o olsa bilgilendirici bir yorum yazardı ama
2,80 lerde sattı çıktı sanırım...
borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Değerli Brokeray kardeş, bunan sonra İmar detayları önemli, belediye ile konuşan arkadaşların bazı ifadeleri var, günübirlik tesisler, Arboretium, cafe vb gibi, bir kısmı sosyal tesis gibi... Şirket detayları açıklarsa ben bunları yorumlarım, detayları öğrenmek lazım, yoksa ben iyi anlarım imardan... Bu çıkan nazım İmar Planı, itiraz etmezlerse 1/1000 lik beklenir, itiraz ederlerse veya mahkemeye giderlerse iş uzar...
Firma açıklamaları, detaylar önemli
gaplı açılış,ilerde boşluğu kapamak ister mi acaba?
Yer İmleri