Sayfa 409/1030 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Olay rahip olayi degil. Rahibin serbest kalmasi dunyaya su mesaji verir. Tr ile abd anlasti. Bundan sonra abd saldirisi olmaz. Yatirimci tr ye girebilir. Yigit bulut diyorki tek tek tespitlerimiz var. Yatirimciya diyorlar kar edeceksen bile tr den uzak dur. Bu soylemler biter ve dolar ulkeye girer. Yani olay moruk rahip olayi degil o bir sembol ama birakilmasida dunyaya mesaj olur
    türkiye cb yönetim şekliyle tek kişinin yönetim rejimine geçti, adalet sistemi ortada. sermaye güven ister, her sabah yeni bir uygulamayla karşı karşıya kaldığı yere gireceğini sanmıyorum. o sebeple rahip serbest kalsa bile adaletin olmadığı yerde ekonomik istikrarın olmayacağını düşünmekteyim. üzülerek görmemiz gerekir ki türkiye eski türkiye değil.

2. 9 aylık banka bilançoları önemli olacak rasyolar hangi bankada ne kadar etkilenmis incelemek lazım ..sermaye artırımı yapmasi gerekenler olabilir büyüklü küçüklü bankalarda...ama şu kötü bankami dandik bankami herneyse bankalarin sorunlu kredileri oraya aktarılırsa sermaye artırımı gerekmeyebilir...

Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Doların bu denli düşmesi, bankaların bu denli coşmasının mantığı nedir acaba? Bizim göremediğimiz birşeyler mi var?
    Ne olacak sayin dr

Abd pespese aciklama yapiyor. Dolar dusmuyor tl deger kazaniyor biste bakin...

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Olay rahip olayi degil. Rahibin serbest kalmasi dunyaya su mesaji verir. Tr ile abd anlasti. Bundan sonra abd saldirisi olmaz. Yatirimci tr ye girebilir. Yigit bulut diyorki tek tek tespitlerimiz var. Yatirimciya diyorlar kar edeceksen bile tr den uzak dur. Bu soylemler biter ve dolar ulkeye girer. Yani olay moruk rahip olayi degil o bir sembol ama birakilmasida dunyaya mesaj olur
    Yiğit Bulut dediğiniz kişi; "1 dolar 1 tl olacak," "kuzey Irak Türkiye'ye kendi isteği ile bağlanacak" gibi söylemleri olan kişi mi? yoksa başka biri mi?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. Chucky yine haklı çıktı [emoji23]

6. alternatiften oran varmı?

7. Bugün burgan şubeden 30 dan bağlayan oldu mu arkadaslar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    Bugün burgan şubeden 30 dan bağlayan oldu mu arkadaslar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben baglayacaktim. Sube 30 dedi. Ayni anda dijitale basvurdum. Sube gelmeniz gerek dedigi icin gitmedim. Nasolsa dijitalde 30 veriyor diye. Lakin kuryenin aksakligi nedeniyle dijitalim acilmadi ve birgunluk zarardayim. Merak ediyorum yarin kurye gelse imzalari atsam aksama yetisirmi dijitalim onuda hic sanmiyorum. Bu konuda en iyi hizmet enparadaydi. Adamlar tak tak bir gunde halletti ama onlarda faiz orani bakimindan geri kaldi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sayfa 409/1030 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •