Sayfa 409/900 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Bundan sonra bu tip bir kağıda girmem resmen kumar oynuyoruz arkadaş. İlk yukarı yönlü hamlede malı vereceğim.

2. Bence bu anlaşma hem tahta içi, hem tahta dışıydı. 30 milyon el altından 0.50'den, 30 milyon da tahtadan ortalama 0.72'den sattıysa 0.61 ortalamayla filan 60 milyon lot çıkmış olur. (Tahta yükselirken alta koyulan 20 milyonluk 3 alış kademesi Yeşil'in tahtadan satacağı kısımlar için Öztürk tarafından koyulan garantilerdi anlayacağınız) Bu kadar malı tahtadan çıkmaya kalksa hem günlerce çıkamaz hem de ortalaması 0.40'lı rakamlarda olurdu.

Yani her ikisi için de gayet güzel anlaşma olmuştur benim tahminim. Yeşil denen ... o parayı daha iyi bir yerde kullanacaktır. Öztürk de ucuzdan mallanmış oldu. Ky için de iyi. Yeşil yerine Galip'i herkes tercih eder herhalde. Tepeden alanlar bile sabredebilirlerse kazanırlar. (Tabii bu senaryo geçerliyse)

YTD

3. 0.66 dan verdim gitti, kalanlara kolay gelsin. YTD

4. fazla heyecana gerek yok oyuncular oyununu oynasın bizim ky olarak çok fazla yapacak bişeyimiz yok beklemekten ve sabretmekten başka.

5. bakın bu küfür eden kızan arkadaşlara söylüyorum

burası para kazanma alanı kim kimi üterse

yok batırdı yok bitirdi gibi ağlamayı bırakın

yani karşıdaki adamda para kazanacak arkadaşım

kimse kimseye zorla aldırmıyor

bende aldım hesabımı kitabımı yaptım girdim

araba alırken yaptığınız hassasiyeti hisse alırkende yapınız

6. Gene tabana yapıştırarak gibi gel gel yapiyo aman dikkat edin aga bos milleti
    Emer valla ytd

7. Ben sattım herkese bol kazançlar ve bol şanslar.Son bir takas atayım.

8. Bende çıktım. İnşallah kurtarırsınız. Zararla çıktım. 😤

Sayfa 409/900 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •