Sayfa 41/967 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 321 - 328 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Şu borsagundem mevzusunu kapatalım artık işimize bakalım.

2.  Alıntı Originally Posted by Osman Bey Yazıyı Oku
    Doğtaş Kelebek, toplam 9,2 milyon TL tutarında sözleşme imzaladı.
    Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
    "Şirketimiz ile
    - Artaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.ile Avrupa Konutları Projesinin
    vestiyerlerinin imalatı hususunda KDV hariç 3.021.482 TL tutarında,
    - Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Kayabaşı Projesinin tüm
    sabit mobilyalarının imalatı hususunda KDV hariç 2.050.000 TL
    tutarında,
    - Perspektif Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Körfez Tatil Köyü
    Projesinin tüm sabit mobilyalarının imalatı hususunda KDV hariç
    2.700.000 TL tutarında,
    - Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Körfez Tatil Köyü
    Projesinin hareketli mobilyalarının imalatı hususunda KDV hariç
    1.414.000 tl tutarında,
    toplamda 9.185.472 TL tutarında sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme
    konusu işler bir yıl içerisinde tamamlanacaktır."

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/602506
    İyi haberler hep zirvede kötü haberler hep tabanda gelirmiş. Kıssadan hisse alın diye yazıyorum. Borsanın kuralı budur.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by zorundostu Yazıyı Oku
    İyi haberler hep zirvede kötü haberler hep tabanda gelirmiş. Kıssadan hisse alın diye yazıyorum. Borsanın kuralı budur.
    peki güzel gelebilecek bir bilançoyu da aynı şekilde mi değerlendirirsiniz ???
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. karlı gelebilecek bir bilanço yeni bir sayfa açmak anlamına gelmeyecek mi ?? şirkette herşeyin değiştiği anlamına gelmeyecek mi acaba ?? bu yıl içinde artırılacak 70 adet bayiliğin hiç mi anlamı olmayacak ???

yataşın çıkışında 1,72 maliyet ile elimde vardı o vakit yataş yurtiçinde ve dışında büyük miktarlarda bayilikler açıyordu...şirket yeni yeni büyüyor ve karını gittikçe artırıyordu...ama ne yazık ki biz sabır edemedik ve benim hisseden çıkış fiyatım 2,30 civarları idi...hisse şu anda 10,50 dedir...

yataşın büyümekte kullandığı taktiğin aynısını şu anda kelebek uyguluyor...bu konuda ne kadar başarılı olacak bilemeyiz ama patronun %41 büyüdük cümlesi bize çok güzel sinyaller veriyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    karlı gelebilecek bir bilanço yeni bir sayfa açmak anlamına gelmeyecek mi ?? şirkette herşeyin değiştiği anlamına gelmeyecek mi acaba ?? bu yıl içinde artırılacak 70 adet bayiliğin hiç mi anlamı olmayacak ???

yataşın çıkışında 1,72 maliyet ile elimde vardı o vakit yataş yurtiçinde ve dışında büyük miktarlarda bayilikler açıyordu...şirket yeni yeni büyüyor ve karını gittikçe artırıyordu...ama ne yazık ki biz sabır edemedik ve benim hisseden çıkış fiyatım 2,30 civarları idi...hisse şu anda 10,50 dedir...

yataşın büyümekte kullandığı taktiğin aynısını şu anda kelebek uyguluyor...bu konuda ne kadar başarılı olacak bilemeyiz ama patronun %41 büyüdük cümlesi bize çok güzel sinyaller veriyor...
    Bir de Boydak Grubunun TMSF'ye devredilmesini de gözardı etmemek gerek.Şirket için oldukça olumlu tüm şartlar.Kelebeği kozasından çıkardılar bir kere

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    peki güzel gelebilecek bir bilançoyu da aynı şekilde mi değerlendirirsiniz ???
    Arkadaşlar bu hissenin hikayesi yeni yeni başlıyor bence , gelecek bilançoya ilk etapta takılmamak lazım ,güzel bir bilançodaki güzel kar elbette harika bir beklenti ama bu şirketin ait olduğu holdingin Avrupada , Ortadoğuda süper pazar araştırmaları ve yatırımları var . Nemi bunlar önce yurt içinde ağırlık vereceği sektörlerin başında inşaat var. İstanbul yenibosnada havalimanı civarına yakın bölgedeki arsalarına konut ve açık cadde Avm si şeklinde planlanan projesi için çalışmaları hemen hemen tamamlandı , önümüzdeki Temmuz ,Ağustos ayları içerisinde inşallah bir aksilik olmazsa inşaat başlayabilir. 2nci inşaat projesi ise Ankara da yine kendi arsalarında yerel ortaklarla hareket edecek olan firma lüks konut ağırlıklı A plus kesime hitap edecek konutlar için hazırlıklarını yürütüyor. Grup Afrika da Doğyap şirketi vasıtasıyla projeler geliştiriyor Senegalde lojistik merkezi kurmak için ortağı ile (miller) DM 105 milyon dolarlık anlaşma yaptı . ve bölgedeki diğer ülkelerede teklif verildi ve benzeri bir proje içimde Kenya hükümeti ile bir ön anlaşma yaptı . bu bölgelerde girmiş olduğu ihalelerin sonucu bekleniyor. Arkadaşlar bildiğiniz üzere Sayın Cumhurbaşkanımız yurt dışı gezilerine 50 ye yakın işadamınıda götürüp orada ekonomik bir pazar yaratıyor. Yine önümüzdeki ay Hindistan ,Amerika ,Rusya ,Çin vb. yurt dışı proğramları var Bizim için Çin, Hindistan , Brezilya önemli. Şirketin vizyonunda 2018 sonuna kadar 1 milyar TL ciroya ulaşma hedefleri var .Karabiga da termik santralin lisansları alınıp teknolojide Çinli bir firma ile görüşülüyormuş Ayrıca proje tutarı çok yüksek olduğu için bir ortaklık söz konusu olabilir 1700 MG watt lık bir enerji projeleri için (3 milyar dolar tutarında ) .Birde teknolojide güvenlik işine yatırım yaparak 35 mühendisin çalıştığı Siber güvenlik alanında 13 yıldır hizmet veren 12 ülkede 500den fazla referansı bulunan UITSEC şirketinin %50 hissesini satın alıp şu ana kadar 3 milyon dolarlık bir yatırım yapıldığını ve Siber güvenlik konusunda Devlet ve özel sektörün hizmetine sokmak üzere yeni projeler üzerinde çalışmaları devam ediyor. Siber güvenlik hizmet skalasını ve aklıma gelen bir başka konuyu sonra paylaşayım . Şunuda ekleyeyim bu paylaştıklarım şirket yetkililerinin Ekonomist dergisi vb. gazetelerde vermiş oldukları demeçlerdir kimseye alın satın yatırım yapın demiyorum böyle bir şey demem zaten mümkün değil Şirket ile ilgili araştımalarımı değerli arkadaşlarla paylaşmak istedim neden hisse %130 primlendiğini daha iyi görebilmemiz amacıyla herkese sevgiler saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar kelebek bu gün de güçlü durmayı başardı...ağırlıklı ortalaması 2,97 iken kapanışını 2,99 dan yapmayı başardı...böylece 3,00 psikolojik seviyenin artık geçilmek üzere olduğunu işaret etti...gerçi bu sabah 3,07 i görerek zaten bu direnci büyük ölçüde törpülemiş idi ama bu kapanışını hemen yanı başında yapmış olması artık rahatlıkla bu psikolojik direncin geçileceğini işaret ediyor...

çıkıştaki agresiflik mükemmel...işlem hacmine bakıyorum sadece 17 milyon tl lik miktar gözüme çarpıyor....cuma günü bu miktar 31 milyon idi...pasif olarak dinlenmeye geçtiği perşembe günü ise 14 milyon civarında idi...demek ki bu miktar hissenin zorlanmadan bunu başardığını gösteriyor...yani yorulma belirtileri yok..o halde yarın da bu çıkışına devam etmek isteyecektir düşüncemiz pek de mantığa aykırı değildir...

gün içinde 2,91 lere kadar sarkmasına rağmen kapanışa yakın toparlamayı bildi...gün içinde 3,00 ın üzerinde satış yapmayı başarmış olanlar kapanışa yakın hisselerini tekrardan yerine koydukları anlaşılıyor...demek ki çıkıştaki güven hala devam ediyor ki tekrardan yerine koyma ihtiyacı doğmuştur...

yarın 3,00 daki psikolojik direncin aşılması ile satıcıların güçlerinin tükeneceğini bu da boğaların bu hisseyi güzel yerlere taşıyacağının işaretlerini alıyoruz...artık hayırlı uğurlu olsun dostlar...

http://www.hisse.net/topluluk/showth...376#post316376 keko burada bunu yazıyon başka yarda başka şeyler. Kendinle çelişme lütfen. Hayırlı kazançlar.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku

Zaten yukarıdaki açıklama bize önemli ipuçları veriyor. Yataşın ceo su şu anda kendi ekibi ile beraber yataş dan ayrılıp bu sektörde ilk işe başladığı yer yani ilk göz ağrısı olan Doğtaş ile el sıkışıp ceo luk görevini devraldı bilginize.

Sayfa 41/967 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •