SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Terzico, senin yaşarlarla derdin nedir?
Hani on yıllardır borsada olup yatırımcısına tek kuruş temettü dağıtmamış bir çok şirket varken, onlarla uğraşmayıp neden ısrarla yaşarları hedef alıyorsun, anlamıyorum.
viking
Dyo
pinsu
yaşar bank
Ayces
bayrakli boya
pinun
bunlarda ky cı maf oldu
baz 2 hisemi bu hiselerde insanlar da trajeti var.
Bu saydıgim hiseleri Anlatsam sayfalar yetmez
Ah Ah Ah bu hiselerde insanlarin derilerini yüzdüler.
kafanizi kuma gömüşsunuz.
bana degmeyen yılan bin yaşasin sizde mantalite bu.
bana birsey olmasin
digeri batsin Y.T.D
Unutum bu saydıgım hiseler ne zaman temetü vermiş bi bak.
kac senedir zarar ediyor
bi bak bak o zaman konuş bu adamlarin
gercek yüzunu görun y.t.d
terzico sanırım yaşın 18-25 civarı ve borsa da yenisin...allah insana akıl fikir vermiş güzel kardeşim...artık bilgi çagındayız herkezde akıllı telefon vb. var...insan o tür hisselere girecekken hatta her hisseye girerken biraz araştırır inceler...15 yıllık yatırımcı olarak emeklilik için adana b, petun, aselsan ve tskb biriktiriyorum...arastırdım bunlarda karar kıldım...petunda maliyetim çok düştü şükür...şimdi yaşarların ne sucu var sana zorla mı aldırdı bu hisseleri...bu grubun 2 hissesi var alınacak süt ve un bu kadar. basit..niye hala burda polemik yaratmaya çalıştıgını anlamak zor...bak gecen avtur aldım ilkinde kar ettim ikinci alışımda ise zarardayım hala...şimdi galip in ne sucu var zorla aldırmadı ki bana...bu avtur un nasıl kagıt oldugunu herkes biliyor sonuçta seçim senin kimseyi karalamaya gerek yok...
Slm arkadaslar. Yeni uye oldum. Ben de petunculardanim. Uzun zamandir burayi takip ediyorum. Faydali paylasimlarda bulunan arkadaslara tesekkurler. Terzico arkadasimizin vikingte cani yanmis anlasilan. Orada da yasarlarin resimlerini yapistirmis durmus. Kendisini anlayabiliyorum. Yillardir borsadayim, cok para kazandim, cok da kaybettim. Tahtasi kapanip da elimde duran hisseker var hala. Mesela demirbank, egyo, fenis, seker pilic gibi. Bunlari almakla kabahat kimindi? Elbette arastirmadan aldigim icin benim. Sayin terzico dua et de vikingin tahtasi kapanmasin. Bu hisselerin degeri 0000 tl gorunuyor. Seninkiler hic olmazsa henuz para ediyor. Saglicakla kalin...
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ya insanlar ne kadar bilmeden yorum yapıyor
vikingde 2 kere sermaye azaltıp bedeli.sermaye artırmak ne demek oldugunu biliyormusun
bide şimdi 3 defa sermaye azaltıp bedeli sermaye artırmak ne demek biliyormusun
elindeki hise sıfrlanıyor yani viking 000000 bide cepten para veriyorsu
kapanan tahtalarla hic bir farkı yok emin ol
Aynı şeyi dyo da yaptı
bunlara nasıl dürüs diyelim
ya lütfen boş konuşmayın
binlerce yatırmcınin
dersini yüzdüler bunlar
bilen biliyor bunlar
Güven çok önemli
Etik cok önemli
bunar olması şart
y.t.d
Yok bilmiyorum. Anlat da ogrenelim. Bos konusuyorsak muhatap alma terzi kardesim. Bos adamlara gul gec. Ben oyle yapiyorum.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri