Sayfa 41/53 İlkİlk ... 31394041424351 ... SonSon
Arama sonucu : 419 madde; 321 - 328 arası.

Konu: 1 TL enaz 100.000 USD olacak.

aywaaa da kuzu gibi gece yazıyor.
    ya abd'ye taşındı.ya da aywaa'nın hesabı kuzu ele gecirdi.

guneysu abem.... uyanınca bi yol bakıver. Var mi bir Çapanoğlu?
    ..........
    ##Borsamızın kaybedebileceği puan pek yok. 50.000 ...70.000 nasıl olsun? Zaten tuz parası oldu hisse fiyatları. Dolar bazlı fiyatların coğu 2009'dan, hatta 1997'den aşağıda bazı hisselerde.
    Harp-darp olmadıkça bundan sonra aşağı pek pay yok.
    %50 üzerinde maldayım. Gıdım gıdım alışa devam.

##Hükûmet de artık ayağını yorganına göre uzatmaktan bahsediyor.
    ##Dolar 2017 ekimde 3.50 cıvarı. Rekabetci TL için %40 fark koyalim. 4.90. olur. Aha işte hedef fiyat. Olur mu ?
    %50 fark ..5.25... olur mu ?

##Petrol ve dogalgaz fiyatlari dolar bazında biraz gevsese (?) $/tl daha rahat gevşeyebilir. Iran'a Trump'un efeliği işi karıştırıyor.

##Diye düşünüyorum. Du bakali n'olucek?##
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Sıra Bahreyn'de...Onlardan da (Kuveyt benzeri) bir hamle bekliyorum abi...Paralarını çuval çuval alaceğiz bu namıssızların...Cari açığımız düşecek...Gelsin dolarlar abi...Bu akıl küresel çete aklı, o patriotlar gitti dediklerinde şüphelendiydim zaten...Katar'a bizi bunun için koydular abi, sağacaz hepsini inek sağar kibin…
    Tek taraflı mı?
    Kazan, kazan deel mi ?

Kaşikçı'nin İstanbul'da başına gelen iş Turkiye'ye bir mektup mu? Yazan kim?Mektubu biz nasıl okuyacağız? Suud'a (veliaht'a otelde akrabalarından aldığı paradan) 50 milyar dolarlık bir ceza/diyet keser miyiz? Yoksa 1 bardak su mu tavsiye edersiniz?

Erkân-ı Harp abem ne der?

Kuzu bu işi ve arkasındaki tapınakçı illüminatik şifreleri görmezden geliyor. Yok mu ? Kuzu da onlardan mı ? Şeyhlikten, müritlikten bahsediyor. Var bir ilişki. ..de.. Çözemedim...bea..!
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.

Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    Abi metroda bende long
    zarar yok ama hala ferrarinin parası çıkmadı bu gidişle bir topal eşek parasına fit ol caz sankim ...
    metro....haaaaaa..
    forumda gördüğüm en cesurlardansınız. abi senin nefes daha kuvvetli ki... engerek ile ayni kuyuda olmak gibi bu durumla bas edebiliyorsunuz. galip'i üflüyor nusunuz? [emoji1281][emoji95][emoji378] Kanım dondu.
    bbbbbbbbbbea!

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    metro....haaaaaa..
    forumda gördüğüm en cesurlardansınız. abi senin nefes daha kuvvetli ki... engerek ile ayni kuyuda olmak gibi bu durumla bas edebiliyorsunuz. galip'i üflüyor nusunuz? [emoji1281][emoji95][emoji378] Kanım dondu.
    bbbbbbbbbbea!
    abi,hergün galip için dua ediyom
    tabe ki sizler için de ediyom
    mahkumiyet kararı vardı
    yargıtay iptal etti yeniden yargılanacak
    gurcistanda otel felan almıştı
    onları geri vercekmiş peralar geri gelecekmiş
    anlıyacağın benim dualar işe yarıyo sanki
    ayva niye böle oldu bilmiyom bi onda işe yaramadı

işin aslı dogandan çıkınca banka alamadım
    sürekli satıyolardı
    bu çok düşünce buna daldık çıkamadık
    bakalım ya aref gibi olcaz
    yada ferrariyi kapcaz
    arabayı alınca önce tüp taktıcam
    sonra arkasına
    ağam saolsun yazdırcam

abi bide ben kuzu deilim
    5. sahıslara duyurulur...

5. Koca koca papazlar şeytana uyar da yetkisiz uymaz mı a.q...Uyar elbet...Hep bu hac çıkmamasından abi...Taşlayamadım, şimdi o beni taşlıyor...Ne yediğimi bilmiyon 2 gündür, hayrına üfleyin dedik tık yok kimseden...Muska da olur...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

6. forumu da cin çarpmış abi, teşhisi kodum, cinlenmiş...ayva doğru söylüyor...bazen kuzu oluyom emme farkında değilim...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

7. aslında bu adan oktar, mustafa topaloğlu .. hepiciği bi proceymiş abi, tee 30 yıl önce davos ta görüşülmüş bunlar, dün bi abim anlattı bunları vay avradını kesen dedim kendime proce içinde proce abi

8. Şimdi...Bu papaz salınırsa Trump ve Pence her gittiği yerde Suud Kralı'na yaptığını Erdoğan'a yapar mı abi...Soru bu...Ver dedim verdi mesela...

Bence yapar...

Sayfa 41/53 İlkİlk ... 31394041424351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •