Sayfa 41/466 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 321 - 328 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by mures Yazıyı Oku
    Şu an sadece 56 kişi burada..
    Varmi o kadar masallah 56 kiside ortalama 15 bin olsa 840 bin eder bizimi gozune keatirdiler yani simdi

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by selimsen Yazıyı Oku
    Batacak diye bir şey yok.Fabrikada 829 işçi çalışıyor. 60 tanesini çkaracaklar.Zarar edilen bölümün bir kısmını tasfiye ediyorlar.
    30.4.2019 tarihinde bilanço gelecek...
    Biliyorum batmayacaklarını. Gerçekten şirketi çok iyi araştırdım da girdim diyorum. Ama sürdirekt bir iyi haber vermeyip de veya bir iyi haber ve hemen akabine kötü haber verip de mevcut faaliyetlerine %10 etki etmeyecek bir haberi ballandıra ballandıra vermeleri beni rahatsız ediyor. Sizi bilemem. Neyse dursun para Tire de dert değil. Bi an çok gerildim hepsi bu. Herkese bol şans. Başarılar. [emoji137]*♂️

ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Hadi gel 168 dw bekliyom seni

4. "Kağıt talebinin düşmesine yol açan mevcut iç piyasa koşulları nedeniyle, söz konusu kapatma kararının Şirketin satışlarına etkisinin, toplam satışların %10'undan az olması tahmin edilmektedir."

Kap haberinde ciroda %10 luk bir azalmadan bahsetmiş...
    KM 1 Hattı ile KM 2 hattı arasındaki kapasite farkı bu kadar çok mu ki satışlarda sadece %10 fark oluşması tahmin ediliyor...
    Yani KM 2 hem küçük kapasite hemde eski bir teknolojiymiş sanırım...
    Bilenler var mı bu hatların kapasitelerini...

KM2 hattıyla ilgili ilk haberde bu durum zaten biliniyormuş gibi anladım...
    Öyle bakım işi falan da değilmiş...
    Aynı haberi iki defa yollayarak zaten zor günler geçiren yatırımcılara bu kadarda vurulmaz ki...
    Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

5. benım bildiğim uzun vadeli yatırımcı alır kağidi tutar elinde .... bizdeki uzun vadeciler her gün aksatmadan burada uzun vadeli yatırımcı olduklarını ve satmayacaklarını söyleyip duruyor ..sonrada..... burdaki yazılana göre kağit mi alınır diye bir laf

cogu kısı tabıkı burda yazılana göre kagıt almıyor fakat öyle hedefler ve öyle paylaşimlar var ki okuyan her kişi az çok etkilenir .

benım söylemek istediğim budur. Bir insanın burda okuduklarından etkılenmemesi hiç mümkün değildir ,

zaten uzun vadelı hedef koyan kısılerın burda yazmasıda bunun için bir algı oluşturur ki karda oldugu halde burdakı yazılanlara göre satmayan bir sürü insan vardir ...lütfen bu edebiyatı bırakın ..

6. algı oluşturmak ve her gun burada bunu tekrar etmek beni etkilemez ama etkiledikleri olduğu muhakak ki burada bu kadar insan veryansın ediyor ...

7. Etkilenmemek mumkunmu ya tombul kadin olayindan

8. tire yönetimi şunu demek istiyor.benim iznim olmadan bu kağıdı hiçbiryere götüremezsiniz.NOKTA.

Sayfa 41/466 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •