Sayfa 41/80 İlkİlk ... 31394041424351 ... SonSon
Arama sonucu : 651 madde; 321 - 328 arası.

Konu: ZEDUR - Zedur Enerji Elektrik Üretim A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    beyhude hareket tarzı ! islemlerin %90'i fiktif

bakiyorum hep ayni adamlar ayni hareketler, zaten yazilacaklar da yazildi bir muddet beklemeye geciyorum[emoji846]

yatırım tavsiyesi degildir
    Ben de beklemeye geçiyorum, emek harcamaya değmez, rahat rahat oynamaya devam etsinler bakalım.
    Salı günkü genel kurulda kulaklarını biraz çekiverin sn. Hayek, o kadar parayı tek başlarına yemeyi akıllarından geçirmesinler.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Ben de beklemeye geçiyorum, emek harcamaya değmez, rahat rahat oynamaya devam etsinler bakalım.
    Salı günkü genel kurulda kulaklarını biraz çekiverin sn. Hayek, o kadar parayı tek başlarına yemeyi akıllarından geçirmesinler.
    nasipse bir gidelim [emoji6]

En yüksek 3.35 gördü.
    AO 3.29
    Hacim 1.milyon 110 bin
    Günü %0.31 ile 3,25 kapattı.

Her şeyiyle sakat bir hareket, Genel kurula 3.40 üstü gittmeyi hayal ederken 3.30 üstü bile kapatamıyorlar, toplantıda yatırmcının yüzüne nasıl bakarlar acaba.

Hissenin sahipsiz olduğunu gören irileri dün 3.35 lere çıkartıp tecavüz edip bıraktılar.
    Bırakın 200 milyon lirayı, dünya senin olsa kaybolan itabarı geri alamazsın.
    Hissesne sahip çıkmayan patrondan bir şey beklemek yanlış olur.

Bakanlık onayı ne kadar bir sürede geliyor bu tarz devirlerde ve onaylanmaması gibi bir olasılık var mı? Yoksa bu yalnızca bir prosedür mü? Bilgisi olan arkadaşımız var mı?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Antalya'ya 8 ayda 10 milyon turist gelmiş

https://sptnkne.ws/9BY4

Rusya'nin en buyuk tur operatoru olan ve ayni zamanda otelide satin alan anex grup'un kazanacagi parayi varin siz hesap edin

hakikaten anex icin satis fiyat muazzam makul !

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Antalya'ya 8 ayda 10 milyon turist gelmiş

https://sptnkne.ws/9BY4

Rusya'nin en buyuk tur operatoru olan ve ayni zamanda otelide satin alan anex grup'un kazanacagi parayi varin siz hesap edin

hakikaten anex icin satis fiyat muazzam makul !

Aynen, bir de bu beceriksizler bile senede 4.500 milyon EURO faaliyet kar ile çalışırken, Anex bu rakamı ikiye katlar.
    Tabiki bizim Anex ile otelin devirden sonra işimiz bitecek, bu satıştan sonra Anex iyi bir yatırım yaparak MUTLU olacak, Zekai, kasasına girecek dünya kadar nakitle MUTLU olacakken, küçükyatırmcılar 7.90 lara varan maliyetli mallarını 3.62 ile vermeye zorladıkları için MUTSUZ olacaklar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Aynen, bir de bu beceriksizler bile senede 4.500 milyon EURO faaliyet kar ile çalışırken, Anex bu rakamı ikiye katlar.
    Tabiki bizim Anex ile otelin devirden sonra işimiz bitecek, bu satıştan sonra Anex iyi bir yatırım yaparak MUTLU olacak, Zekai, kasasına girecek dünya kadar nakitle MUTLU olacakken, küçükyatırmcılar 7.90 lara varan maliyetli mallarını 3.62 ile vermeye zorladıkları için MUTSUZ olacaklar.
    Allah izin verirse sali genel.kurulda olacagim.

cok uzun sure oldu 30 dakikalik olagan genel kurul icin zaman ayirmamistim. bir de istanbuldan ankaraya gidecegiz !!!

yani oradaki gozlemlerime gore pozisyonumu epey artirmayi hedeflemekteyim. cunku satis zaten heyecan verici bir gelisme ama hisse basi 6 liraya tekabul eden para ne olacak ????

Sayfa 41/80 İlkİlk ... 31394041424351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •