Sayfa 41/417 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 321 - 328 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1. Alim yerleri için 25 -26 uygun gelirse ekleme yapılabilir.

2. benim penceremden saatlik poltk..acemi çizimidir,fazla dikkate almayın..

https://invst.ly/58g2y

3. Bu hafta bistte fırtına esebilir diye hükümet tedbiren açığa satış ve gerekirse tek fiyat uygulaması yapacağını kapa bildirdi...saatlik iyi de haftalık..en alttaki çizgi de tutunup dönerse alırım..ytd değildir...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Altta 25,94 te 200 günlük ortalama var. Orası da dip görevi görmezse ciddi sıkıntı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. Bunda tek sıkıntı yeni patronlarının Coventya nın Alman olması. Almanya ile aralar düzelirse önü açık.

6. Merhaba forumu bastan sona okudum. Basta Sn. Dudu ve Sn. Pit basta olmak uzere sadik yatirimcilara selamlar. Ben ortaklik konusunda biraz gec kaldim ama sorun degil. Firsat buldukca ekleme yapiyorum. 41 calisanla 18 milyon ciro 3 milyon kar oldukca cazip gorunuyor. Conventya ile artan yurtdisi satislar ve yeni pazarlar ile cok daha iyi yerlere gelecektir. Tek sikintisi cok sig ve dolasimdaki lot sayisinin az olmasi. Pazar degisikligi yaparsa iyi olacaktir.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Panjivada ABD ye yapılan bu sevkiyatı gördüm... sabırla bilanço beklemeye devam

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by kaptanoglu Yazıyı Oku
    Merhaba forumu bastan sona okudum. Basta Sn. Dudu ve Sn. Pit basta olmak uzere sadik yatirimcilara selamlar. Ben ortaklik konusunda biraz gec kaldim ama sorun degil. Firsat buldukca ekleme yapiyorum. 41 calisanla 18 milyon ciro 3 milyon kar oldukca cazip gorunuyor. Conventya ile artan yurtdisi satislar ve yeni pazarlar ile cok daha iyi yerlere gelecektir. Tek sikintisi cok sig ve dolasimdaki lot sayisinin az olmasi. Pazar degisikligi yaparsa iyi olacaktir.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hoşgeldiniz...Halka arzdan alanlar parasını neredeyse 3,5-4 kata çıkartılar ve bu yıl hariç güzel temettülerde aldılar.
    Önümüzde 3. çeyrek kar beklentisi var. Bu çeyrekte sadece vuk karı göreceğiz politeknikte. VUK gelir tablosunda 7 milyon üzeri kar görebiliriz diye düşünüyorum...

Sayfa 41/417 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •