Arkadaşlar özelden mesaj Lara cevap yazmıyorum.Albatros Ağam hedefim yüksek rakamlar .Kısa vadeli girmedim .Uzun vadeli girdim !
Arkadaşlar özelden mesaj Lara cevap yazmıyorum.Albatros Ağam hedefim yüksek rakamlar .Kısa vadeli girmedim .Uzun vadeli girdim !
Agalarim şundan eminim 2020 de APOLLON TAPİNAGİ Türkiye de çok konuşulacak tır .
Pazartesi salı bu hafta ,bu ay ,Şubat ayı ne olur bilemem ama 2020 yılı içerisinde borsa camiası Apollon Tapınağı ni (Papillon ) çok konuşacak diye düşünüyorum.
Attık tohumu.Hayalkerimiz gerçekleşirse ne ala ,gerçekleşmezse de CANİMİZ SAGOLSUN .Hayirlisi bakalım.
YSK (Yüksek seçim kurulu başkanı) açıkladı: Biyometrik kimlik uygulamasının bir an önce tamamlanması gerekir. Yurt dışında bu rahat bir şekilde kullanılıyor.YSK buna hazır. Oy kullanmaya gelen kişinin biyometrik kimliğini gösterdiğinde, bilgisayarla kimin oy kullanmaya geldiğini müşahitlerin, sandık kurulu üyelerinin, vatandaşların kontrol imkanı olacaktır. Biyometrik kimlik uygulamasının bir an önce tamamlanması gerekir. Yurt dışında bu rahat bir şekilde kullanılıyor."" müjdeeemiii isssterimmmmmm,bu konuda en iddialı şirket PAPİLLON ,GÖZÜNÜZ AYDIN!!!!
Boş bir şirket değil değil mi arkadaşlar
Ne mal satmaya calisiyor ne de almaya. Oyle mal mal takiliyor. Tahta yapacak adamlari mi yok paralari mi yok anlamadim. Bos bir sirket degil ama endekse sadece inislerde duyarli
Temel olarak şirketin durumu hakkında bilgisi olan var mı?
2019 da bilanço kalemleri oldukça bozulmuş
Yer İmleri