Sayfa 41/1003 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 321 - 328 arası.

Konu: Viop - XIX

1. mevcut durumda yeterlı döviz var mı buna bakmak lazım......ıthalat olmazsa içerdekı dövizin yetecegını zannetmekte baska bır dunyada yasamak.......bunlar iktisatın tüm kurallarını yenıden yazıyor.....smıth ..keynes solda sıfır.....? hazıne bakanımız yenı bir model denıyor....dunya lıteraturune gırecek heralde
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Spacex in uzay çalışmalarında tam olarak ne yaptığını net olarak bilmiyoruz..

..
    Moruk onu herkez biliyo ya
    Internette dolanan (dolayoba etrafında dolanan) data kontrolu
    Nsa 'in elinden al özel sektöre ver
    O ka ya
    hermesim sen bilgisayarcisin ya
    Nasi sayiyon bilgiyi
    Elinlen mi?

Yani şöyle ki moruklar
    Data yı ixtir et

Kripto mangır larin onundeki
    Skcoin gibi

En büyük engel
    Begenmediginiz nsa dir

O bi gizli kahraman
    Ohara buhara ya

4.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Moruk onu herkez biliyo ya
    Internette dolanan (dolayoba etrafında dolanan) data kontrolu
    Nsa 'in elinden al özel sektöre ver
    O ka ya
    hermesim sen bilgisayarcisin ya
    Nasi sayiyon bilgiyi
    Elinlen mi?
    Yeni bir şey değil o.
    Ben yeni bir keşiften bahsediyorum.
    Yeni bir buluş bulmuş olabilme ihtimali yüksek.
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

Kumarhaneye girdiğinde kesin kazanacaksın gözü ile girersin. Biraz toy isen ev ile arabanın anahtarını verip çıkarsın. Şartlar uyuyor bize..

6. Bahçeli, Devlet'in görünen yüzüdür. En son seçimlerde ilk sandıktan son sandığa kadar oy oranı hep sabit kalmış!!! bir partiden bahsediyoruz. Mecliste olmaması düşünülemez, düşünülmesi dahi teklif edilemez . Hele de ak partinin tükenmişilk sendromuna girdiği bu zamanlarda. Bu oy oranları ile son 20-30 yılın kritik partisi olmasının başka bir izahı olamaz...
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Erken seçim için ittifak engeli gelir millet cumhur ittifakı gibi ittfaklar iptal edilir. Herkes bireysel girer. Zaten sürekli anket yapılıyor. Bu konuda yeterli veri vardır ellerinde. HDP iyi gelecek deva saadet hatta MHP seçim barajını aşamazsa CHP ak parti kalır sadece tek başına çoğunluğu rahat alır mecliste ama ikinci tura kalırsa cumhurbaşkanlığı seçimi o kafasını kurcaliyor olabilir. Soylunun ortada olmaması YSK üye yapısı da bu konuyu bir şekilde rahatça aşabilmek için hileli yada hilesiz onun çalışmasını yapılıyordur. Bunlar %5 i tolere edecek şekilde plan yapar. 5 üstü olursa kaybeder. Onunda bir planını yapacaklardir. Kaybettikleri durumda seçim iptalini sağlayacak sadece onların bildiği onların yaptığı bir hatalı oy kullanma işlemi onuda YSK kararı ile iptal ederler. Diye düşünüyorum.
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Yeni bir şey değil o.
    Ben yeni bir keşiften bahsediyorum.
    Yeni bir buluş bulmuş olabilme ihtimali yüksek.
    Elin mask zannimca iyi egitimli bi proje yoneticisi
    Tesla gibi bi dahi degil
    Is adimlarini yonetiyodur
    Bisey yenilik bulamaz o

8. Bugün FX TV de Orville 2 vardı, biraz bakayım dedim konunun ortasında bölüm bitti mecburen internetten ikinci bölümünü buldum. Orville season 2 episode 8 ve 9 "Identity bölüm 1 ve 2, Matrix üçlemesi tadında olmuş. Çok İngilizce bilmeye gerek yok anlaşılıyor.

Spolier filmlerde sevilmiyor, yorum sitesi aşağıdaki şekilde yazmış, youtube'da bölüm incelemeleri var, isteyen önce oraya bakar ya da sonradan inceler.

Orville S02E08, S02E09

Warning: If you consider SPOILERS to be wrongs darker than death or night, if SPOILERS will cause a shockwave in your life, if SPOILERS are tantamount to a death wish for you, do not read below this point!
    Son düzenleme : ariston; 24-05-2020 saat: 17:13.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 41/1003 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •