Sayfa 41/1004 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 321 - 328 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. çeliklerden de izdmc hareketli
    16.07.2024 - 10.12.2024

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    uzun zamandır takip edip alamadığım MPARK 19.50 zincirini kırdı. yolu açıldı gibi...
    emine hanımın ortak olduğu hastanedir. sağlık turizminden büyük gelir beklentisi var. ben elimdekilere kıyamadığım için alamadım. hisse arayan arkadaşlar inceleme altına alabilirler. tekrar ediyorum bende yok,pazarlamaya çalışmıyorum.

3. amiiralde beklenmeyen çeviklik var.

4.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    emine hanımın ortak olduğu hastanedir. sağlık turizminden büyük gelir beklentisi var. ben elimdekilere kıyamadığım için alamadım. hisse arayan arkadaşlar inceleme altına alabilirler. tekrar ediyorum bende yok,pazarlamaya çalışmıyorum.
    bunca şehir hastanesi yapılmış ve yapılıyorken, özel sektörün u v de pek şansı yok bence toprağım.

5. sanayi endeksi 1000 puan artıda
    16.07.2024 - 10.12.2024

Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    çeliklerden de izdmc hareketli
    evet izdemir de guzel olmuş.

7.  Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    çeliklerden de izdmc hareketli
    2 liralarda öyle agresif hareketleri vardı ki, çok sorguladım nedir bu hareketlerin sebebi, bi şey bulamadım
    tabi sonra sebebsiz olmadığı açıklandı
    iştirakini halka arz edeceğini.artık çok geç.

Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    bunca şehir hastanesi yapılmış ve yapılıyorken, özel sektörün u v de pek şansı yok bence toprağım.
    özel sektörü aç bırakmazlar. yurt dışından gelenler özelde tedavi olacaklar... devletin hastanelerini mecbur kalmadıkça yabancılara açmayı düşünmüyorlar.

Sayfa 41/1004 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •