uzun zamandır takip edip alamadığım MPARK 19.50 zincirini kırdı. yolu açıldı gibi...
emine hanımın ortak olduğu hastanedir. sağlık turizminden büyük gelir beklentisi var. ben elimdekilere kıyamadığım için alamadım. hisse arayan arkadaşlar inceleme altına alabilirler. tekrar ediyorum bende yok,pazarlamaya çalışmıyorum.
emine hanımın ortak olduğu hastanedir. sağlık turizminden büyük gelir beklentisi var. ben elimdekilere kıyamadığım için alamadım. hisse arayan arkadaşlar inceleme altına alabilirler. tekrar ediyorum bende yok,pazarlamaya çalışmıyorum.
bunca şehir hastanesi yapılmış ve yapılıyorken, özel sektörün u v de pek şansı yok bence toprağım.
2 liralarda öyle agresif hareketleri vardı ki, çok sorguladım nedir bu hareketlerin sebebi, bi şey bulamadım
tabi sonra sebebsiz olmadığı açıklandı
iştirakini halka arz edeceğini.artık çok geç.
bunca şehir hastanesi yapılmış ve yapılıyorken, özel sektörün u v de pek şansı yok bence toprağım.
özel sektörü aç bırakmazlar. yurt dışından gelenler özelde tedavi olacaklar... devletin hastanelerini mecbur kalmadıkça yabancılara açmayı düşünmüyorlar.
Yer İmleri