Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 41/527 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
Arama sonucu : 4366 madde; 321 - 328 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    kocaerin hem temelinde gelişen olumlu değişiklikler hem de bünyesinde barındırdığı yenilenebilir enerji şirketi ve belki de soda içeceğinin satılabilmesi ve sera tarımının yapılabilecek olması olayları kocaeri çok cazip kılıyor...yenilenebilir enerji sektörüne çok geç uyanmış yatırımcılar için kocaer tutunacak bir dal olabilir..çünkü kocaerin bünyesinde tam 300 milyon sermayeli bir yenilenebilir enerji şirketi var....bu şirketin kısa sürede faaliyete girerek kocaerin enerji ihtiyacanın tümünü yenilenebilir enerjiden sağlama amacı var...bunun yanında artacak ciddi miktardaki enerjiyi de ulusal şebekeye satma durumu var...

tüm bunlar sadece bir başlangıç olacak...bir kere bu sektöre adım attı mı devamı gelecektir..bakarsınız ilerde idialı bir şirket de olabilir....

hep kocaer bir enerji şirketine gebe dedik..bakalım doğum kaç ay sonra olacak ?? doğacak bebeğimiz ne kadar sürede emekleyip koşacak ?? sabırla bekliyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

yaklaşık bir 1,5 yıl önce gesanı alıp yorumlar yaptığımda bir gün gelecek yenilenebilir enerji sektöründen hisse almayan kalmayacak demiştim...bu gün tüm twiteer üstadların örnek pörföyünde muhakak bir kaç tane yenilenebilir enerji sektörü hissesi var...hala ben almadım diyen birisinin çıkacağını sanmıyorum...

bu sektöre iş yapan her şirket büyüyecektir....kocaerin profil olarak bu sektöre üretim yapması ve yenilenebilir enerji şirketi olarak bizzat üretimde yer alacak olması çok olumlu..bu iki olayın olumlu etkileri önümüzdeki çeyreklerde kendini göstermeye başlayacaktır...
    Son düzenleme : keko; 24-07-2023 saat: 16:44.
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

güzel bilançonun kokuları geliyor...sanki piyasa bunu fark etmeye başlıyor...

4. Keko eski dostum seni gördüm sevindim tekniğine de çok hoşuma gitti 20 den 20.30 kadar işbanktaki çizen bendik hayırlısı diyelim
    ytd deli saçmasıdır

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Keko eski dostum seni gördüm sevindim tekniğine de çok hoşuma gitti 20 den 20.30 kadar işbanktaki çizen bendik hayırlısı diyelim
    hayrını gör dostum...eski dostlarımın hepsi çok paralı olmuş maşALLAH...tıpkı bana benzemişler... sürekli söylüyorum bu borsa aleminde para temelcilerdedir diye... ama çoğu teknikçi arkadaşları inandıramıyorum...

sen hem temele hem de tekniğe değer veren bir dostumuzsun...umuyorum ki gönlüne göre kazanırsın...tüm ortaklara başarılar diliyorum...

bir hissenin temeli güzel olduktan sonra vede güzel bir hikayesi olduktan sonra her türlü yatırımcıyı çeker...böyle bir hisseye temelciler de teknikçiler de çorbacılar da ky lar da by lar da günlükçüler de 5-10 yıl vadeciler de gelir...sonuçta herkes nasibi kadar kazanıp gider...giderken de hisseden bir şey eksilmez...hisse ederine eninde sonunda gider...

geçmişte ben gesanı 230 dan sattığımda hisse ta 340 lara kadar gitmişti..ardından düştü bu gün ise bölünmemiş fiyatı ile 400 ün üzerine çıkmış ve tavandadır...yani biz yatırımcılar birer yolcuyuz...asıl olan şirkettir ve şirket de kalitesi ile birlikte kalıcıdır...

hisselerde konjöktörü iyi yakalamak lazım...başarının sırrı buradadır...

7. Ben yeotk ve smrtg iyim sen gesan ı unutmuyorum o günleri ama aslan bebeği yakalamak bugün itibarıyla yok ve smrtg kerim sattım gider gitmez değil ama para Yapmak için bebek bulmak lazım buda çok hoşuma gitti
    ytd deli saçmasıdır

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Ben yeotk ve smrtg iyim sen gesan ı unutmuyorum o günleri ama aslan bebeği yakalamak bugün itibarıyla yok ve smrtg kerim sattım gider gitmez değil ama para Yapmak için bebek bulmak lazım buda çok hoşuma gitti
    bu zamanda yenilenebilir enerji sektöründe ortada dolaşan bebek bulmak çok zor....ben ancak ana rahmine yeni düşmüş bir bebek bulabildim (kocaer)...henüz 20 günlük bile değil (kocaerin iştiraki şirket) ...ultrason ile zar zor tespiti yapılabiliyor...ama doktora sordum...gayet sağlıklı diyor...bu bebeğin hamileliği de uzun sürmeyecek diyor...ben çok umutluyum....

Sayfa 41/527 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •