Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 41/343 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 321 - 328 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    asgari ücretle çalısan sayısı 10 milyon

maaşları zam başında 550 dolar... sonunda 450.. ortalama 500 dolar

bu yıllardır değişmedi.

memur sayısı 5,3 milyon

ağustos 2021 maaşım 730 dolar... ocak 2025 maaşım 1820 dolar... 2,5 kat

yani Türkiye Cumhuriyeti devleti ekonomisi uçtu,kaçtı... memuruna 2,5 kat fazla para veriyor öylemi ?

(asgari ücretliye neden veremiyor ? emekliye zaten hiç veremiyorlar )

hadi lan oradan

doları baskıla... maaşım olsun 1820 dolar

çarpıp bölerseniz... doları yine 85 gayme olarak bulursunuz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,168
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    asgari ücretle çalısan sayısı 10 milyon

maaşları zam başında 550 dolar... sonunda 450.. ortalama 500 dolar

bu yıllardır değişmedi.

memur sayısı 5,3 milyon

ağustos 2021 maaşım 730 dolar... ocak 2025 maaşım 1820 dolar... 2,5 kat

yani Türkiye Cumhuriyeti devleti ekonomisi uçtu,kaçtı... memuruna 2,5 kat fazla para veriyor öylemi ?

(asgari ücretliye neden veremiyor ? emekliye zaten hiç veremiyorlar )

hadi lan oradan

doları baskıla... maaşım olsun 1820 dolar

çarpıp bölerseniz... doları yine 85 gayme olarak bulursunuz
    şu an zaten dolar 85 gibi fiyatlanmış vaziyette, temel gıda vs vs.

vatandaş o şekilde hissediyor, alım gücü olarak.

memur kendini korumuş, asgari ücretli biraz zararda, emekli the rahmetli
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Kısa sürdüm kuzu yaşlanmış formdan düşmüş
    İlaçda fayda etmiyor demek ki 2 tık tık bitti mi
    Eskiden haftalarca furuşurdu
    Şimdi 2 tık tık hqdi dön arkanı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kısa sürdüm kuzu yaşlanmış formdan düşmüş
    İlaçda fayda etmiyor demek ki 2 tık tık bitti mi
    Eskiden haftalarca furuşurdu
    Şimdi 2 tık tık hqdi dön arkanı
    ha ha ha....lem seni sevmiyen ossun....NAMISSIZ...

YAW SEN BENI 30 YILDIR TANIRSIN....iki gunde yuzde 20 kar....DURURMUYUM ULA.

Eskiden otoyollar yoktu, hızlı tren yoktu, duble yollar, havaalanları, tatil otelleri yoktu.

Ancak insanlar sevdikleri ile bayramlarda görüşebiliyorlardı. Pansiyonlarda kalıp tatil yapabiliyorlardı.

Şimdi zaman ve konfor olarak her şey var.

Ancak herkes YÜKSEK MALİYET nedeni ile bayramda kendi kentinde kalmak zorunda kalıyor.

AKP, yabancı seven bir ZENGİN SINIFI PARTİSİDİR...

86 milyon UCUZ İŞGÜCÜ yetmemiş ki 3. ve daha sonraki çocuğa ek maaş geldi.

KAPİTALİST ÜLKELERE BEDAVAYA ÇALIŞACAK MARABA, onlar için savaşacak asker LAZIM...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6. Ne oldu şimdi topikte, ben bir şey anlamadım???

Hoşgeldin... Güle güle...

Sayfa açıldı, KY malını satmasın, kaptırmayın, 10 kat-20 kat gideceğizden 4 gün sonra batıyoruz, furuşma bitti, güle güle nasıl olduk?

Ben de sevinmiştim, kaliteli, düzeyli bir sayfa açıldı, bilgi tecrübe edineceğiz, yolumuzu daha net görürüz diye... Gerçi yine de yorum yapan, bilgi/tecrübelerini paylaşan değerli forumdaşlar var, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ama... bi tuhaf olmadı mı böyle?

Bizim ekonomi,piyasa, siyaset böyle... yıllardır.. İç içe, hiç öyle monoton bir hayatımız çok şükür. Hep bir karmaşa, kaos, kavga....

Öyle bir "daha büyük turp var" lafıyla her şey bitiyorsa hiç başlamamış demektir zaten. Bizde her an sert bir çıkışı, görev değişimini, politika değişimini olağan karşılamak lazım. Ne bileyim.. buna alışamamış biri günlerini fazla bu ülkede geçirmiyor demektir bana göre..

Kimseyi eleştirmek için söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın. Sesli düşünüyorum sadece... Yaş ilerlemeye başladıkça insan daha bir bu tarz olaylara şaşırmamaya başlıyor.

Neyse işe devam.... emeği geçen herkese çok teşekkürler, yorumlara/analizlere devam edersek çok güzel olur bence.
    Son düzenleme : ironarm; 28-03-2025 saat: 11:56.

7.  Alıntı Originally Posted by ironarm Yazıyı Oku
    Bizim ekonomi,piyasa, siyaset böyle... yıllardır.. İç içe, hiç öyle monoton bir hayatımız yok şükür. Hep bir karmaşa, kaos, kavga....

Öyle bir "daha büyük turp var" lafıyla her şey bitiyorsa hiç başlamamış demektir zaten. Neyse işe devam....
    Çok doğru söylüyorsun üstat, biten bir şey yok tam tersine yeni başlıyoruz. Kamuoyu anı ve geçmişi yaşamaya devam edecek ama para piyasalarının genel olarak yeni bir dönemi idrak edip ona göre tepkiler verdiğini görmemize az kaldı bence. Bu tepkiler beklentilerden ters yönlü olduklarında daha net anlaşılmaya başlanacaktır.

Alıntı Originally Posted by yelpaze Yazıyı Oku
    Çok doğru söylüyorsun üstat, biten bir şey yok tam tersine yeni başlıyoruz. Kamuoyu anı ve geçmişi yaşamaya devam edecek ama para piyasalarının genel olarak yeni bir dönemi idrak edip ona göre tepkiler verdiğini görmemize az kaldı bence. Bu tepkiler beklentilerden ters yönlü olduklarında daha net anlaşılmaya başlanacaktır.
    Sn. Yelpaze, açıkcası ufukta bir şeyler olması lazım. Umutlarımız dışında bir şeyler kaldı mı, bilemiyorum.
    Ne yazarsam yazayım, kişisel fikirlerimdir ve kesinlikle bir yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 41/343 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •