Sayfa 410/965 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon
Arama sonucu : 7713 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Hay ağzınıza sağlık. Daha düne kadar ortalıkta yokken genelde böyle durumlarda yurtdışında oluyoruz buda ilginç. Mesela dünkü haberin ardından gözükmediği gibi ilgili şahsın. Kimbilir nerelerde idi �� Ama bugün mal bulmuş şimdi burda ifade etmeyeyim ..... gibi hemen damladı.Aslında hepimizden çok geziniyor bu sayfada ve forumlarda ama gel görki sanki biz bilmiyoruz bu durumları. Kimse şirket için zaten şu anda herşey dört dörtlük demiyorki. Ama iyi şeyler için uğraşıyorlar diyorlar. Bizde herşeyin farkındayız nasıl bugün hisseye çok yansımasada dünkü haber yarında bu haber çok yansımayacak ama algıyı öyle bir kullanmaya çalışıyorsunuzki insanlar zararına buralardan elinde ne var ne yok versinler. Ben maliyetim çok düşük kârdayken vermiyorumda millet niye versin. Ama nasıl olsa bayağa bir zeka yoksunu görüyorlar zannımca karşılarındaki bizim gibi yatırımcıları. Birde sadece bu hissede uyarıyoruz yatırımcıyı. Artniyet olmasa diğer hisselerdede yazarlar ama her nedense hep kervanda. Şimdi yazanlara şirketin aleyhine kotdışı kalacak diyenlere belki cevap vermeyebilirim niçinmi ? yurt dışında olabilirimde o yüzden ������ ama yorumunuz süper olmuş tekrar ağzınıza sağlık.
    İnanın ki daha 2 hafta önce gibi idi. Frecelle özelden mesaj çektim. 170 bin lotum var ve çıkmak istediğimi yazmıştım. Kendisinden brüt takas konusunda bir sualim olmuştu. Ve o günden buyana hisse uygun bir fiyata çıkmadı çıksa idi tümünü satıp çıkacaktım. Öylece beklerken hani bir anda bu Volcor yazmasa idi hisse biraz yukarı atıp uygun fiyata gelse çıkacaktım. Ama şimdi ben bu adamdan huylandım işin açıkcası. Fikrimi değiştirdi. 3 yıldır bu hissede idim. Şimdi en azından bi 6 ay daha bekleyeceğim. Bu da VOLCOR un yorumları yüzünden. ytd

2.  Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    AAA çok şaşırdım dersem yalan olur

yine mi İCRA geldi
    hani siz borçları ödüyordunuz
    olmayan ama varmış gibi gözüken borçları
    öder miş gibi yapmak
    bir yandan da küçük borçları ödeyerek
    SPK ve BIST e arkadan dolaşmak isterken ne oldu

İCRA GELDİİİİİ

süre daralıyor SS ve ZT avanesi
    ne süre si mi

KODDIŞI

haaa ama doğru zaten sizi bağlamaz işlem görse ne olur görmese ne olur
    siz zaten bu gidiş ile kotasyon paralarını yatırmayıp şirketi KODDIŞI na
    kendiniz yollarsınız
    nasılsa ky davaları geri çekti
    bir daha aynı şekilde toplanıp aynı süreçteki zamanı geçirene kadar siz
    şirketin içinin tamamen BOŞALTIM işini tamamlarsınız

KODDIŞI olunca SPK ve BIST denetiminden de uzak daha kolay olur

değil mi

sizi gidi SS avanesi sizi

ha bu da icra haberi

18:57:59 matriks haber

https://www.kap.org.tr/Bildirim/644179

Kreditör bankalarımızdan
    Fibabanka A.Ş.'nin kredi alacağını devrettiği Güven Varlık Yönetim A.Ş.
    35.166.629,31 TL'lık asıl alacak olmak üzere faiz ve diğer masraflar dahil 79.646.212,47
    TL'lık İpoteğin Paraya Çevrilmesi Yoluyla Takip başlatmış olup bu takibe
    Şirketimiz tarafından İcra Müdürlüğü nezdinde itiraz edilmiştir.

Sayın, Pay sahiplerimizin
    bilgisine sunulur.

KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş.
    Merhaba sayın Volbor,
    Bu yaptığınıza ne denir? İstersen adını sen koy.. Merak ettim kaç yaşındasınız?

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam cok enteresansiniz bunlar zaten bilancoda sayfa sayfa yaziyor...hem de kac zamandir... Amerikayi bastan kesfetmeye gerek var mi hocam... Bilancolara bakmissinizdir digerlerini de gormussunuzdur...

Ikincisi hadi biz fesihi cekmeseydik... Finans kuruluslari hic kredi vermeyecekti...ya da finans bulma imkanlari hic olmayacakti...

Yani sayin VOLBOR bu ne perhiz bu ne lahana tursusu... Biz alisigiz icralara bakalim neler olacak??

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Yani sayin VOLBOR bundan da birsey cikmayacagini siz bizden daha iyi biliyorsunuz...

sn frecell1998
    aslında çok haklısınız normal şartlarda
    bunlar bilindik durumlar

ama bu icra çok farklı
    VARLIK YÖNETİM ŞİRKETLERİ nin icra dairelerinde gerçekleştirdiği
    işlemleri ve süreleri ayrıca sonlanma şekillerini araştırırsanız ne demek
    istediğimi çok net anlayacaksınız
    varlık yönetim şirketlerinin alacaklar hukukunun
    içindeki yeri ile ilgili kanunu birkez okumanızı öneririm

fesih davasını geri çekmek ile bence hata ettiniz
    bunu ilk kez yazıyorum
    çünkü netice de benlik bir durum söz konusu değil
    sadece ky adına çok sevindiğim bir gelişme idi fesih davası açılması

şöyle sorayım

siz fesih davasını çektiğinizden beri hangi kredi kuruluşu ile görüştüler
    isterseniz bir şirkete sorun

bazı gereksizlerinde merakını gidereyim
    14 aralık perşembe sabahı
    yurtdışı na çıkıyorum iş icabı
    aklınızda olsun 43 gün sonra döneceğim 26 ocak cuma akşamı vatanımda olacağım hayırlısı ile
    ama merak etmiyorum sizler ve KEZBN halen burada ve aynı durumda olacaksınız
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

diğer icra haberide yakında gelir.bu durumda şirket bankalardan kredi alabilirmi yeniden yapılandırma yapılabilirmi.
    sayılganlardan tahsilat yaptık yalanını haber yapıyorlar sıkılmadan.
    kardeşim 35 milyon artmış nerede tahsilat.sayılgan holdinge para aktaracağına borcunu ödesene

5.  Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    sn frecell1998
    bunlar bilindik durumlar

ama bu icra çok farklı

bunu ilk kez yazıyorum

şöyle sorayım

aklınızda olsun 43 gün sonra döneceğim 26 ocak cuma akşamı vatanımda olacağım hayırlısı ile
    Neden bu şekilde karşılıklı fikir alışverişine dayalı yorum yazmıyorsunuz. Benim tepki verdiğim yorum da siz tüm o tepkiyi hakettiniz. Frecelle cevap niteliğinde yazdığınız bu yorum ise yatırımcının konu üzerinde sizler ile fikir alış verişine gireceği gayet mantıklı yorum. Benimle muhatap olmak istemiyorsunuz. Şunu da biliniz ki yatırımcıya tehditkar yorum değil üzerinde tartışmaya değer yorum yazmalısınız.

6. Sayin VOLBOR sizde biliyorsunuz ki sirketlerin buyuk olcekli borclari oldugunda ya hepsini ayni anda cozmeye calisirlar... Bu borclar ya corap sokugu gibi cozulur ya da baslari gercekten belaya girer ve sizin soylediginiz ihtimal ortaya cikar...

Simdi sayin VOLBOR ellerinde 400 milyon hisse varken ve bu hisselerin uzerinde bir bloke yokken...

A- borsada para kazanmak isteyeceklerdir

B- kredi bulabilirler

C- ortaklik yapabilirler

2- ncisi ise aareall, guven varlik ve digerleri bir lara yapmazken adam gibi bir iki gm satarak bu borclardan kurtulabilirler

3- butun borclarini yeniden uzun vadeye yapilandirabilirler gibi bir suru secenek varken ellerindeki gm degeri borclarinin en az 3-4 kati iken ve sirketin yapilandirilmis butun borclarini odeme kapasitesi olabilecekken bence sizin bahsettiginiz olasilik cok dusuk hocam... Bizim tarafa biraz daha yakin...

Ki son KAP aciklamalarina bakildiginda bazi atil gm ve techizatin satilmasi pek inandirici olmamakla beraber sirkete olan borclarin odenmesi bizim teorimizi destekler nitelikte...

Buradaki fark hocam biz sirketin borclarini odeyebilecegini ve duzgun yonetilirse Turkiye nin en iyi sirketi olabilecegine yatirim yaptik siz ise bu sirketin, batacagina ve borsa coplugune gidecegine inancinizdan dolayi yatirim yapmadiniz fark bu kadar basit aslinda...

Bunun da hakliligini zaman gosterecek... Biz sirket duzgun, seffaf ve art niyetsiz yonetilirse bu acmazdan cikacagina ve hak ettigi yerlere gelecegine inaniyoruz

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

7.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    diğer icra haberide yakında gelir.bu durumda şirket bankalardan kredi alabilirmi yeniden yapılandırma yapılabilirmi.
    sayılganlardan tahsilat yaptık yalanını haber yapıyorlar sıkılmadan.
    kardeşim 35 milyon artmış nerede tahsilat.sayılgan holdinge para aktaracağına borcunu ödesene
    Hocam bence asil olan bu tur haberler yaptiktan sonra pazarlik yapmak daha cok lehlerine olacaktir...

Dedigim gibi ya bu borclar corap sokugu gibi halledilir ya da maalesef bir-iki otel kaybedilerek halledilir...

8.  Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    sn frecell1998
    bunlar bilindik durumlar

ama bu icra çok farklı

bunu ilk kez yazıyorum

şöyle sorayım

Hocam bir de guven varligin ipotegi kundu uzerinde... Siz de biliyorsunuz ki tahsisi ile ilgili mahkemelik bir durum var. Yani normal varlik sirketlerinin yaptiklarini yapmalari zor...

O ihale yapilana kadar kac kere iptal olur bunun ornegini lara ve termalde yasadik biliyorsunuz...

Guven varlik tahsisle ilgili riski alir mi ya da baska sekilde anlasir mi bakalim hocam...

Benzer durumlar merdan otel ile halk bank arasinda da yasanmisti... Kac yil surdu sonuc sahibi tarafindan seneye turizme aciliyor

Sayfa 410/965 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •