Sayfa 410/690 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by salim Yazıyı Oku
    WhatsApp gurubun deniyordu bir gelişme varmı
    beceremedim yazmayı da şu günlük Güler aylık olarak ne umut ediyorsa alsın çıkışında biz bize kalalım.adam hem uçacak kaçacak diyor hem satarken aşağılara yazıyorum yaz tavana sat git kardeşim.bes altı senedir burdayım ilk yazıyorum ama buralarda da bırakıp gitmem beklemeye devam ne olacaksa esemsle olacak ya batacaz ya çıkacak

2. Gönderen katilacaklar var deniyordu hala varmı gitmeyi düşünen

3. Adamlar görmek istiyor gelecek lotları.Süpriz ile karşılaşmamak için..

4. Dertleri görmek olsa iki tavanda günlük aylık takılanlara anında toplarlar 40 kardan alan geçici arkadaşların 70 lerde arkasına bile bakmadan satacağı dan şüphem yok

5.  Alıntı Originally Posted by salim Yazıyı Oku
    dertleri görmek olsa iki tavanda günlük aylık takılanlara anında toplarlar 40 kardan alan geçici arkadaşların 70 lerde arkasına bile bakmadan satacağı dan şüphem yok
    5-10-20 bin lotlar ile işleri yok.onlarda biliyor, gelirse tepelerine bayağı iyi bir lot gelecek.. Dertleri günlükçüler değil. 6 YILLIKÇILAR..

6. Valla milyon milyon lotumyok 4.30 lardan girdim alttan üstten alıp maliyeti az aşağılara çektim.iflas edecek şirketimde yok babamın villalarındada büyümedim ki gezdiğim sokakları dert edeyim.benden üç gider ondan beş .benden ucun birini alır .

7. Aynen kardeşim. O buralarda dolaştırarak ancak üçün birini alır. İsterse 23'lere geri indirsin. Kafamda belirlediğim bir fiyat var ve o fiyata gelmeden asla vermeyeceğim.

8. bu hisse bir gün 9,6 tl görecek ...grafik öyle der ...yatırımcı tavsiyesi değildir.grafik öyle diyor tekrar ederse ...

Sayfa 410/690 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •