Sayfa 410/814 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

Air Guest
     Alıntı Originally Posted by Air Yazıyı Oku
    O zaman git araştır öyle 2 sene önceki mevzu insanların canını acıtan mevzu çat diye gelip sorulmaz usul var erkan var neyse...

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yani resmen t..ss.k geçmek gibi olmuş

2.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Transtürk adı değişecekse eğer ki planlanan bu tekrar almanın anlamı yoktu demek ki ondan yenilemediler ismi demek ki boşa çıktı artık transtürk yok demek bakalım yeni adımız ne olacak ...

Dostum bu kâğıt hakkında en bilgi sahibi kişilerden biri sensin...önümüzdeki süreçte bizleri neler bekliyor. Ölümlü düşüncelerin var mı. Varsa önümüzdeki fiyat beklentilerin nedir. Yanıtlarsanız sevinirim.selamlar...

3.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Dostum bu kâğıt hakkında en bilgi sahibi kişilerden biri sensin...önümüzdeki süreçte bizleri neler bekliyor. Ölümlü düşüncelerin var mı. Varsa önümüzdeki fiyat beklentilerin nedir. Yanıtlarsanız sevinirim.selamlar...
    Benim düşüncelerim bugünleri gördükten sonra olumsuz olamaz lakin işte spk bekliyoruz onay gelirse artık önümüz tamamen açılır...fiyat beklentisi herkesin kendi iç meselesidir dostum kimsenin yoluna tas koymak ya da işine çanak tutmak istemem...

4.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Hocam senın ne ısın var sureklı gö..altılarda..??? akpazdan dersını almadınmı? mı yoka onu satıp zararı burqmı çıkarıcan sıpek duyarsa bunuda getırır ... lara...dıkkat et..beklıyoruz...

5. 40-45 arasına getırı mı bu sıpek acaba...gecemedı 55 i...

6.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    40-45 arasına getırı mı bu sıpek acaba...gecemedı 55 i...
    Getirir getirir neden getirmesin...60 lardan aldik birazda oradan alırız...emme haber duserse artık o nereden alır bilinmez...ozman da spek bunlar bana nereden verir diye dusunur.... Tek olumsuz durum mine hanımın bu işten vazgeçmesi olur..spk onaylamasa bile eksik evraktan onaylamaz düzeltir geri gönderirler...mine hanım gibi bir karekterinde başladığı işi yarıda bırakacağını hiç sanmam ...bir yil sonra zararim olursa gidip kapısına su kadar zararim var derim...

7. Ne zaman gelecek bakalım haber...

8. MUĞLA MİLAS daki dükkanımızı gördüm.
    kaliteli bir kaç dükkandan biri konsept güzel maşallah bol kazançlar olsun

başkanım şu sermaye artırımı ile ilgili belirsizliği lütfen ortadan kaldırılması açısından spk ya pres yapsanız.
    ytd

Sayfa 410/814 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •