“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
keko lara bak kekolar adamlar toplaya toplaya 3 lerden 160 lara düşürüdler şimdi kağıt geri döndü 3 üzeri yenı hedefler var
Şirketimiz'in finansal raporunun ilgili dipnotlarında detaylı olarak açıklanan ve finansal tablolarında "yatırım amaçlı gayrimenkuller" altında takip edilen, İstanbul İli, Pendik İlçesi, Kurtdoğmuş Köyü'nde kain 1154 ve 1155 sayılı iki ayrı parselden oluşan 2.238.207 m² mesahalı çiftlik arazisi vasıflı gayrimenkulü de kapsayan NİP-22054 PİN Numaralı 1/5000 Ölçekli Pendik İlçesi Yenişehir Mahallesi'nin bir kısmı ile Ballıca, Emirli, Kurna ve Kurtdoğmuş Mahalleleri Nazım İmar Planı Teklifi'nin 06.12.2017 tarihinde askıya çıkmış olduğu öğrenilmiştir. Söz konusu Nazım İmar Plan Teklifi tarafımızca incelenmekte olup, tüm yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla gerekli resmi başvurular süresi içinde yapılacaktır. Konuya ilişkin gelişmeler oldukça kamuya açıklama yapılacak olup, Şirketimiz kaynaklı olmayan haber ve bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini önemle hatırlatmak isteriz.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/644403
sanırım şirket askıya çıkan bu planı inceleyecek daha sonra da bir açıklama yapacak...beğenmedikleri kısımlara itiraz edecek...acaba beğendikleri kısımlar var mı ?? yani ne kadarlık kısmı şirketin istediği şekilde oldu ??? bunu gün içinde yatırımcı ilişkilerinden sormak lazım...gerçi sorsan da daha inceliyoruz diyecekler..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
şu ana kadar bu imar planı sadece bir hikayeden ibaretti ama şimdi somut gelişmeler olmaya başlamış...sanki cin şişeden çıktı gibi...???
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
keko sen güzel söylüyonda askıda ne yazıyor ona bak...adamlar doğan lehine plan zor çıkarır.çünkü güzel şey çıksa çıkaranı da sorgulama ihtimali olurmu acaba.bu işlere belli olmaz..bana kalsa heryıl artsaydı değeri daha iyi olurdu...bu imar güzel olsaydı kokusu ardahandan bile duyulurdu..şimdiye kadar..ama yinede kimsenin zarar yazmasını istemem. imarı incelemek lazım..
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri