Sayfa 410/948 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    İzci kaptan nerelerdesin.
    Buradayım sevgili knox, sevgili umk ve diğer arkadaşlarım, Hep beraber hayrını görelim inşallah.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

2. https://i.hizliresim.com/rOZ65P.jpg

güzel yukselıs trendınde. kanalı ıyı ızlıyor. takıpteyız

3.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Buradayım sevgili knox, sevgili umk ve diğer arkadaşlarım, Hep beraber hayrını görelim inşallah.
    görelim

4.  Alıntı Originally Posted by inhibitor Yazıyı Oku
    Hocam Asuzu'daki grafiklerinizi dört gözle izliyoruz. Buraya da sabah dokundunuz. Dokunduğunuz yerde gül bitti

Saygılar Selamlar.
    Selamlar;
    Teveccühünüz sn. inhibitor.
    Hayırlı bol kazançlar temennisi ile..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, bazı arkadaşlarımız grafik olgunlaşmasını beklemekten pozisyon açamadılar, ne yapmalarını öneriyorsunuz.
    CEVAP:
    -Kaçmış hiç bir şey yok, hisseyi takip etsinler, fırsat kollayıp, uygun gördükleri fiyattan pozisyon alabilirler. Tavsiye fiyatı; tamamen göreceli, fakat alım bölgesindeyiz. Bence dip fiyatımız 2.50 inşallah. Ona göre yeni girecekler pozisyonlarını belirleyebilirler. Dip bölgemize uzaklık 10-15 krş fark var. Çok değil bence.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

6.  Alıntı Originally Posted by inhibitor Yazıyı Oku
    https://i.hizliresim.com/rOZ65P.jpg

güzel yukselıs trendınde. kanalı ıyı ızlıyor. takıpteyız
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben bu tür sorunları şöyle çözüyorum...bu günkü fiyatlara göre zirvelerine yakın olabilir ,ama gelecekteki fiyatlarına göre ise diplerdedir...

temel rasyolarına göre bana göre de diplerdedir ama son gördüğü 2,74 zirvesine göre ise zirvelerine yakındır diyebiliriz...son bir yılda iki kat çıkmış olabilir ama temeline göre hareket eden hisselerde 5 kat 10 kat çıkmak çok normal...örnek : krontun 1 lerden 20 lere çıkması, alkanın 1,5 lardan 6,30 ları görmesi , sasa 1 lerden 13 leri görmesi , banvit 2 lerden 28 leri görmesi , yakın zamanda aklıma gelenler bunlar..

çok eskilerden aklımda kalanlardan ise gübrefabrikarlarının 2007 yıllarında 2 lerden 50 leri görmesi....
    arkadaşlar grafikleriniz çok güzel ama temeli çok iyi olan hisselerde zaman zaman tekniğe göre hareket etmek hissenin kaçmasına neden olur...kimbilir geçmişte tekniğe aldanıp da sasayı ,alkayı,krontu,logoyu,banviti kaçtan satıp arkasından bakanlar oldu...

kanalmış ,rsiymiş, macdmış,bolingermiş yeri geldiğinde hikayeden başka bir anlam taşımıyor...şahsen uzun bir süredir hareket ederken tekniğe hiç bakmıyorum...bakılması iyidir ama tamamen onlara göre hareket etmek insanı ters köşede bırakabilir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. şirketin ciro hedefleri gelen her bilanço ile teyit edilirse silver yeni bir flash hisse olabilir diye düşünüyorum...bu düşünce ile 2,42 maliyetim varken ve hisse 2,23 leri görecek kadar düşmesine rağmen stop-loss yapmadım...bakalım nasibimizde neler olacak dostlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 410/948 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •