https://i.hizliresim.com/rOZ65P.jpg
güzel yukselıs trendınde. kanalı ıyı ızlıyor. takıpteyız
SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Abi, bazı arkadaşlarımız grafik olgunlaşmasını beklemekten pozisyon açamadılar, ne yapmalarını öneriyorsunuz.
CEVAP:
-Kaçmış hiç bir şey yok, hisseyi takip etsinler, fırsat kollayıp, uygun gördükleri fiyattan pozisyon alabilirler. Tavsiye fiyatı; tamamen göreceli, fakat alım bölgesindeyiz. Bence dip fiyatımız 2.50 inşallah. Ona göre yeni girecekler pozisyonlarını belirleyebilirler. Dip bölgemize uzaklık 10-15 krş fark var. Çok değil bence.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
arkadaşlar grafikleriniz çok güzel ama temeli çok iyi olan hisselerde zaman zaman tekniğe göre hareket etmek hissenin kaçmasına neden olur...kimbilir geçmişte tekniğe aldanıp da sasayı ,alkayı,krontu,logoyu,banviti kaçtan satıp arkasından bakanlar oldu...
kanalmış ,rsiymiş, macdmış,bolingermiş yeri geldiğinde hikayeden başka bir anlam taşımıyor...şahsen uzun bir süredir hareket ederken tekniğe hiç bakmıyorum...bakılması iyidir ama tamamen onlara göre hareket etmek insanı ters köşede bırakabilir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
şirketin ciro hedefleri gelen her bilanço ile teyit edilirse silver yeni bir flash hisse olabilir diye düşünüyorum...bu düşünce ile 2,42 maliyetim varken ve hisse 2,23 leri görecek kadar düşmesine rağmen stop-loss yapmadım...bakalım nasibimizde neler olacak dostlar...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri