iki aylık iş temposunda off olup burda yazıyorsam ya trend ciddi bir tur daha bozulacak yada kısa vadeli diplerde veyahut beklenen ikili dibi yapacağız bugünlerde.
ykbnk bu arada ne gördü gördüde olabilir. Veya tuttu fırlattı devam.
kıçlarına bakarak mal satıyorlar.
bekliyoruz tek tuş sanki tabana kadar emirleri görmüyorlar façanız sağlamsa basın pehh.![]()
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
hiçbirşey olmaz. iki gün sonra veya yarın çıkış başlar. 95 bine geliriz. 3.dünya savaşı mı çıktı ne oldu.
sesli düşünelim para enjekte edilmesini gerektiğini düşündüğünüz bir işyeriniz var
ama halihazırda işyerinize değerine nakit verecek bir ortağınız var
ve bu değer aldığınız paranın iki katı civarında
ama bunları tercih etmeyip şirkete para enjekte ediyorsunuz
neden para enjekte etmeyi tercih ediyor olabilirler sorusunı sormak daha mantıklı.
bir kere sen koca holdingleri finanse ediyorsun holding senden para alıyor
senin banka olarak piyasa değerin holdingin tüm varlıklarına eşit benim esas anlama veremediğim birinci husus bu
örneğin akenerji nin bağlı olduğu grubu düşünün
senden teminatlı kredi çekmiş tüm varlıklarını hesaplayın sonra dönün banka yapı kredidi yoksa akkköklermi ben anlamadım.
şirket bundan sonra özkaynağı güçlendirmesi gerekmekte buda karlılıkla mümkün.
piyasa düşerken heryer ucuz çıkarken her yer pahalıdır .
sen bu oyunda kendini nerde görüyorsun. tüm mesele burada.
şirket bedellide açıklar temettüde verir bedelsize gider.
ama işin ilginç tarafı borsanın bunların hiçbiri ile alakalı olduğunu sanmıyorum.![]()
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Durumu iyi kasası dolar dolu olanlarda düştü tirent düşüşte bu döngü uzun süre yatayda kala bilir 2008 deki gibi v yükselişi beklentisi gerceklesmiyebilir uzun süre yatay bebekte bilir ler.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın kentuf ; bu hisse borsa 120000 deyken de sıkıntılıydı. Burada önemli olan yönetimin tutumu. Son derece basiretsiz ve ilgisizler. kapa gönderdikleri en son açıklamaya bakın. Ne tarih belirtmişler Nebi kesin yargı belirtmişler yatırımcıları tatmin edecek kaydeder hiçbir açıklama yok alelade iş olsun diye yapılan bir açıklama. Borsa belirsizliği sevmez, borçlanma aracı ihraç edeceğim dersin ve gereğini yaparsın bunun için ipe un sermezsin
Yer İmleri