Sayfa 410/682 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    8.49 dan 2.22 ye düştü hisse. Yani %74 değer kaybetti peki 2.22 den tekrar 8.49 a çıkması için yüzde kaç yapması gerek. Doğru cevaplayamaz isen borsayı bırak ��

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Senın derdın nedır arkadaş yaaa....eeee o fıyatlardan buralara duştu satın gidin öyle mi... İnsanların canı burnunda sen de gelmiş burada gece gündüz olumsuzluk pompalıyorsun....Ne olacaksa olacak aklı başında olan kim burdan mal verir artık.... batacaksak batacağız...

2.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    8.49 dan 2.22 ye düştü hisse. Yani %74 değer kaybetti peki 2.22 den tekrar 8.49 a çıkması için yüzde kaç yapması gerek. Doğru cevaplayamaz isen borsayı bırak 😎

Birde şöyle hesapla Kasım 2016 da 1,50 lerde olan hisse şu an 2,22 acaba yüzde kaç prim yapmıştır.

3.  Alıntı Originally Posted by DadaşMete Yazıyı Oku
    Senın derdın nedır arkadaş yaaa....eeee o fıyatlardan buralara duştu satın gidin öyle mi... İnsanların canı burnunda sen de gelmiş burada gece gündüz olumsuzluk pompalıyorsun....Ne olacaksa olacak aklı başında olan kim burdan mal verir artık.... batacaksak batacağız...
    Kızma arkadaşım belki ben milletin yararına iş yapıyorum. Sen sorunun cevabını ver.

4.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    Kızma arkadaşım belki ben milletin yararına iş yapıyorum. Sen sorunun cevabını ver.

Sorunun cevabından bana ne.... ben hesabıma bakıyorum..... bekleyeceğim.... hesabıma gelen bır seviyeden satacağım....o kadar.... 1 yılsa bir yıl...2 yıl sa 2 yıl.....

5. % 10 zararla veda, bir daha Galibin kağıtlarına bulaşmak yok..

6. 2.21 ve 2.20 de sanırım alış kademesi metroda. bakalım buralarda nasıl hareket edecek?

7. Topiğin haline bakılırsa zaten kağıtta KY kalmamış... Aksi taktirde burası yangın yeri gibi olurdu...
    SPK nın ilgili maddeleri gereğince yazılarım yatırım tavsiyesi niteliği taşıyamaz.
    Hiç kimseye hiçbir şey öğretemem; yalnızca düşünmelerini sağlayabilirim.

8. Ky ninn çoğu 3,50 üzeri maliyetli olduğu için sadece seyrediyorlar.5 den 4 den maliyetleler ne konuşsun ki

Sayfa 410/682 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •