Sayfa 410/1002 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Cevdet Akçay olursa yeni başkan bu ekonomi sisteminin devamına inanırdım ama karı koca dan biri atanmış bence seçimden sonra diğeri de sağlık sorunları yaşar.
    Akraba değil lermiş. Soyadlarınin aynı olması tesadüf.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vereceğiniz haberi XXX 7.500 gayme alan emekliler için güzel haber, ama 10 bin gayme alanlar için bir b. değil...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Cevdet Akçay olursa yeni başkan bu ekonomi sisteminin devamına inanırdım ama karı koca dan biri atanmış bence seçimden sonra diğeri de sağlık sorunları yaşar.
    Epeyce yaş farkı olurdu 17 yaş gibi, bunları baş göz etmeseydiniz bari.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Epeyce yaş farkı olurdu 17 yaş gibi, bunları baş göz etmeseydiniz bari.
    Soyisim benzerliği böyle bir algı oluşturdu. Akp hükümetinde abi kardeş karı koca akraba atamaları normal olduğu için böyle bir algı oluştu bende. Yaşına bakmadım.

5. MB başkanı görevden affı ya da adı her neyse. Bu hanımefendi bu göreve gelirken zaten çocuğu vardı. Muhtemelen çocuğun bakım sürecinde bir sıkıntı oldu. Taşeron firmada çalışıyorsun benim çocuğum var nöbet tutamam. Vardiyaya kalamam şu saatlerde çalışırım diye bir şart sunamaz çalışan. Emniyet askeri hastane yada genel sağlık hizmetleri hatta maliye SGK bir çok kurumda zorunlu mesai kavramı var. Benim anladığım bir akp li dayının yakınının işine taş koydu bu hanımefendi ailesi. Yoksa MB çalışanın dilekçesi çarşaf çarşaf nasıl CB bilgi iletişim başkanlığı tarafından dökülür. Bir çok kamu kurumunda buna benzer şikayetler oluyor hangisidir medyaya yansıdı.

Erkem uyumayada gelmiyor. Gece gece ayak mı kaydırılırmış.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Erkem uyumayada gelmiyor. Gece gece ayak mı kaydırılırmış.
    Günaydın Başkanım.

Her manada günaydın.
    [emoji3]

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Diğer başkan yardımcısı Cevdet Akçay olmalı aslında , adam tam ekonomist umarım o atanır ..
    Aynı kanaatteydim. Ama olmadı hatun alınacak dendiğinde kulis yapıyordu. Hatta atanamazsa istifa edeceği söyleniyordu.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 410/1002 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •