Sayfa 410/760 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

Piyasada ciddi daralma var,

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]

"Bam teli" burası. Hepimiz yok USD ile satıyor, yok EUR ile endeksli falan diyoruz ama durum apaçık ortada.
    Doların ani fırlaması piyasada işleri bıçak gibi kesti.
    Bilançolar bu çeyrek yerlere serilecek gibi duruyor.
    Daha önceki onca güzel bilançoyu hiç etmeyi bilen Blcyt bu sefer damdan düşmüşe dönerse hiç şaşırmam.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

2. Nice borç batağındaki şirketler bile böyle rezalet yaşamadı.

3. Kotu beklenti var gosterip teknigi bozdular..panik yok

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Çok şey söylemek istiyorum, boğazımda düğümleniyor, susuyorum.
    Verdiğim bunca emeğe yazıklar olsun diyorum.
    10 liralık kağıt 1 liralarda sürünüyor ya en çok ona yanıyorum.
    Bu kağıt ucuz, vasat bir kağıt ve öyle de olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Şu an fibo desteğinin altında ve Macd 1,65 civarı aşağı kesmişti. Dönüş için 1,40'ları test edebilir görünüyor.
    Kısa vade 5 günlük HO 20 günlüğü de aşağı kesti.
    Şu an için ben adam olmam diyor yani. Orta-uzun vadeyi ise bir Allah biliyor.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

5.  Alıntı Originally Posted by Mausolos Yazıyı Oku
    Çok şey söylemek istiyorum, boğazımda düğümleniyor, susuyorum.
    Verdiğim bunca emeğe yazıklar olsun diyorum.
    10 liralık kağıt 1 liralarda sürünüyor ya en çok ona yanıyorum.
    Bu kağıt ucuz, vasat bir kağıt ve öyle de olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Şu an fibo desteğinin altında ve Macd 1,65 civarı aşağı kesmişti. Dönüş için 1,40'ları test edebilir görünüyor.
    Kısa vade 5 günlük HO 20 günlüğü de aşağı kesti.
    Şu an için ben adam olmam diyor yani. Orta-uzun vadeyi ise bir Allah biliyor.
    Katiliyorum kisa vade teknik kotu..1.4-1.26 bile olabilir ama bu ucuz oldugu gercegini degistirmez..fundamental saglam sadece sabretmek lazim..ytdegildir

6. bu hisseye bu kadar ilgisizliğin bir anlamı olmalı.nice kağıtlar peşine koşuyor yatırımcı.yönetim işin içinde değilse niye bu kadar değersiz bir şirket.
    bunun kime faydası var.
    birileri kontrol etme peşinde mi acaba.
    genelde çok ortaklı şirketlerde böyle şeyler yaşanıyor. hisselerini mi almak istiyorlar birbirlerinin. çok şirket var bu durumda.
    en son gentaşta oluyordu bu. her gittiğinde birileri satıp taş koyuyordu. sonra büyük patron öldü, kartlar yeniden karıldı, işler değişti.
    demekki şirketlerin üzerinden bazı patronlar ellerini çekmiyor.

7. Cok ortakli yapi dinamizmi ve sirketin gercek degerine ulasmasini zorlastiriyor..aslinda ortaklar isinin ehli fakat bircok halka acik sirkette oldugu gibi yatirimci iliskileri zayif..kendilerini anlatma ihtiyaci hissetmiyorlar..halka acildik paralari topladik isimiz bitti gozuyle bakiliyor..biteks iplik halka acik degil mesela..butun operasyon biteks uzerinden donuyor..bu da seffafligi zedeliyor..aslinda adamlar kotu niyetli degil biteksi halka acmak istiyorlar ama konjonktur musait degil..iskonto herseye ragmen cok yuksek ..ytdegildir

8. Uzun lafin kisasi,bilanco kotu gelecek,verip alttan almak her zaman guzeldir,
    1,30 lari gorurse,%20 yapar az mi super

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 410/760 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •