sn. ilim biz 1.91-92 lere odaklandik 0.91-92 rakamlarini duyunca enerjim düsuyor yemin ederim [emoji846]
benim dusuncem once 0.82 gibi bir salinim sonra 0.91-92'ler ordan 1 lira ... sonrasinda iha'nin halka arz haberi ve grafiksel gelisim
saka bir yana bize yön veriyorsunuz sn. ilim sağolun
ustad gunluk mum da kisa vade sinyaller takip edilebiliyor ancak, zaten teyide muhtac sinyaller bunlar...ben 1.09 altinda gunluk al sati birakmistim sizin de dediginiz gibi orta vade amaclara odaklanan yatirima donustu portfoyum, toplayiciyim yani ;) aylik ve haftalik grafik takibinde asıl hedeflerim icin...
ama alışkanlık işte ginede kisa vadeyi meraktan takipteyim; işlem yapmıyorum...oyuncunun buyuk resime dair niyetini anlayabilirmiyim icin birazda gunluk derinlik ve mum teknik takibim...
haftalik ve aylik mum grafikte kulp dibi sinyalini bir gorebilsek ! o dediginiz hedefleri daha guclu dile getirecez de henuz dip sinyali netlesmedi haftalik ve aylikta...ama bir calisma var gibi...bakalim merakla takipteyiz olup olmayacaklari...
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
31 martta yaptigim ustteki beklentim uyarinca (ki ben 82 bekliyordum 79 gördük) ARTIK burda bir miktar takilip sonrasinda yukari bir hareket bekliyorum acikcasi.
işin iyice b..kunu çıkardılar çünkü
ayrıca yukari derken once 0.88 sonrasinda 0.92 ve son olarak 1 lira. Sonrasi icin iha spk surecini takip edecegiz.
yatırım tavsiyesi değildir
Son düzenleme : hayek; 10-04-2021 saat: 14:08.
kısa periotta dün ki boga sinyali çalışırsa eğer 92/98 denemeleri yapabilme ihtimalimiz oluştu...bakalım oyuncu sistemi çalıştıracak mı kısa bir flama gözüküyor...
![]()
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
haftalık kapanış takibimiz ise 92 ve üzeri kapanış olacak...eğer 92 ve üzeri kapanış yapabilirse trend oluşturabilmesi bakımından bir nebze umutlanabiliriz...
![]()
Yer İmleri