adamlar her istediklerinin olurunu aliyorlar bu iha yi neden surundurduler acaba, demekki suan niyetleri yok daha...
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Aynen bence olumlu bir haber ama bunlar yine götürmez.. sanayi bakanlıgından iizn geldimi iha için başvuru yaparlar çifte kavrulmuş olur ama bunların niyeti yok kağıtı yükseltmeye..
Güzel haber Yarın sabah kapını atarlar.
haberin etkisi ne olur bilemiyorum yalniz bu gün ki kapanis mumu yeni bir ayi sinyali verdi, kisa vadede bir miktar destek arama niyeti olur teknik olarak...ha ben teknige uymam mumu yukari stoplarim derlerse o ayri...
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
2 yıl sonra Bunu da arz ederler ,o vakte kadar İHA ile yüksek bedelliler yaparak k/y nın anasını bellerler,sonra ....Tarih tekerrürdür.Şirketi kur ,bedelli ile paraları topla ,yıllarca hisseyi süründür. Hadi yaptın bedelli bari parayı güzel yerlere yatırda hisse değerin yükselsin..Kara deliği uzayda aramayın Türkiye de çok var.YTD.
bana gore fiyat hareketleri hos durmuyor, yine bize husran durumu olmaz insallah
yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri