Sayfa 411/718 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon
Arama sonucu : 5739 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. evet gordum...ihlasla %50 ortakli planliyorlardi sanki...basvuru o yondeydi...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

2. adamlar her istediklerinin olurunu aliyorlar bu iha yi neden surundurduler acaba, demekki suan niyetleri yok daha...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

3. Aynen bence olumlu bir haber ama bunlar yine götürmez.. sanayi bakanlıgından iizn geldimi iha için başvuru yaparlar çifte kavrulmuş olur ama bunların niyeti yok kağıtı yükseltmeye..

4. Güzel haber Yarın sabah kapını atarlar.

5.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    adamlar her istediklerinin olurunu aliyorlar bu iha yi neden surundurduler acaba, demekki suan niyetleri yok daha...
    sanayi bakanlığı kaldı ordan izin gelince son spk başvurusu olacak.. yakındır oda..

6. haberin etkisi ne olur bilemiyorum yalniz bu gün ki kapanis mumu yeni bir ayi sinyali verdi, kisa vadede bir miktar destek arama niyeti olur teknik olarak...ha ben teknige uymam mumu yukari stoplarim derlerse o ayri...

7. 2 yıl sonra Bunu da arz ederler ,o vakte kadar İHA ile yüksek bedelliler yaparak k/y nın anasını bellerler,sonra ....Tarih tekerrürdür.Şirketi kur ,bedelli ile paraları topla ,yıllarca hisseyi süründür. Hadi yaptın bedelli bari parayı güzel yerlere yatırda hisse değerin yükselsin..Kara deliği uzayda aramayın Türkiye de çok var.YTD.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bana gore fiyat hareketleri hos durmuyor, yine bize husran durumu olmaz insallah

yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 411/718 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •