Sayfa 411/521 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon
Arama sonucu : 4163 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

Alıntı Originally Posted by berkay26 Yazıyı Oku
    Tacirler deniz icb

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yukarda arkadaş, diğerlerini de saymış.öyleyse aşağı,yukarı hepsinde var.o zaman da 25 milyonun büyük çoğunluğu yine kendisinde olabilir
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Özdericiler, hangi kurumla çalışıyor
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

3. Galip patronlara diş geçiremedi. Patronlar da gerekeni yaptı.
    Şimdi patronlara düşen görev, galipsiz kagıdın hakettiği yere gelmesini sağlamak en azından gelmemesi için çalışmamak. Ki bu da çıkışın basladığı 1.30/1.40 seviyeleri olmalı.
    Patronlar hem maddi hem de manevi anlamda gercekten güçlü insanlar.

4.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Yukarda arkadaş, diğerlerini de saymış.öyleyse aşağı,yukarı hepsinde var.o zaman da 25 milyonun büyük çoğunluğu yine kendisinde olabilir
    Sn batık bi bakmışız galip bürüt bittiğinde karşımıza yine 60 milyon lotla çıkıyor...bu kadar aracı kurumla çalışıp hergün toplayıp en don metro yatırıma virmanla karşımıza dikilsin...

SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Hayal kurmaya gerek yok... Metro açık açık sattı ve gitti. Haa yeniden alır mi onu bilemeyiz... Benim görüşüm artık metro buraya uğramaz...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by distortion Yazıyı Oku
    Galip patronlara diş geçiremedi. Patronlar da gerekeni yaptı.
    Şimdi patronlara düşen görev, galipsiz kagıdın hakettiği yere gelmesini sağlamak en azından gelmemesi için çalışmamak. Ki bu da çıkışın basladığı 1.30/1.40 seviyeleri olmalı.
    Patronlar hem maddi hem de manevi anlamda gercekten güçlü insanlar.
    Patronun hisse fiyatını dert ettiğini sanmıyorum,öyle olsa 1 tl altından alım yapardı...
    eski kullanıcı adım sabır_kaldıysa

7. En kötü senaryo bence şu olur;operasyon bitti... Bende Metronun artık buraya uğrayacağını sanmıyorum.Metro resmen kaçarcasına boşalttı hisselerini.
    Geçmişe baktığımızda da şirket sahipleri bu güne kadar hisse fiyatıyla ilgilenmiş değil...
    Hisse değerleme rakamlarında bir problem yoksa,bu günkünden daha ciddi bir kriz yakın vadede beklenmiyorsa şu haliyle bile 2 tl civarı olmalı,ama malesef her zaman reel değerleme ile piyasanın değerlemesi aynı olmuyor.
    Yüksek fiyattan bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun,umarım bizleri şaşırtacak hareketler sergiler.
    eski kullanıcı adım sabır_kaldıysa

8. metro dün 22,5 milyon sattı elinde 24,5 vardı şimdi sadece 2,m il kaldı

Sayfa 411/521 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •