Özdericiler, hangi kurumla çalışıyor
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Galip patronlara diş geçiremedi. Patronlar da gerekeni yaptı.
Şimdi patronlara düşen görev, galipsiz kagıdın hakettiği yere gelmesini sağlamak en azından gelmemesi için çalışmamak. Ki bu da çıkışın basladığı 1.30/1.40 seviyeleri olmalı.
Patronlar hem maddi hem de manevi anlamda gercekten güçlü insanlar.
Sn batık bi bakmışız galip bürüt bittiğinde karşımıza yine 60 milyon lotla çıkıyor...bu kadar aracı kurumla çalışıp hergün toplayıp en don metro yatırıma virmanla karşımıza dikilsin...
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayal kurmaya gerek yok... Metro açık açık sattı ve gitti. Haa yeniden alır mi onu bilemeyiz... Benim görüşüm artık metro buraya uğramaz...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En kötü senaryo bence şu olur;operasyon bitti... Bende Metronun artık buraya uğrayacağını sanmıyorum.Metro resmen kaçarcasına boşalttı hisselerini.
Geçmişe baktığımızda da şirket sahipleri bu güne kadar hisse fiyatıyla ilgilenmiş değil...
Hisse değerleme rakamlarında bir problem yoksa,bu günkünden daha ciddi bir kriz yakın vadede beklenmiyorsa şu haliyle bile 2 tl civarı olmalı,ama malesef her zaman reel değerleme ile piyasanın değerlemesi aynı olmuyor.
Yüksek fiyattan bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun,umarım bizleri şaşırtacak hareketler sergiler.
eski kullanıcı adım sabır_kaldıysa
metro dün 22,5 milyon sattı elinde 24,5 vardı şimdi sadece 2,m il kaldı
Yer İmleri