Sayfa 411/417 İlkİlk ... 311361401409410411412413 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Ne sacma hareketler yapiyor.Bu tur hareketler beni hep endislendirir. Tahtaci amacini belli eder. Neden 944 e degip geri geldin bu kadar anlamak zor.Bu tur sacma harektler yapmamasi lazim.
    Ytd.
    sevgili yıldız tozu bu tür tahtası baya dar hisselerde bu tür hareketlere ben alışıgım kent pkent te çok karşılaştım 100 lotla tavan veya dip yaptırırlar bu yüzden orta uzun vade bakmak lazım ve benim kanatim bu sene bitmeden 1000 lik rakamlarda olacaktır hele bir de sermaye artırım kararı alsa önünde duracak babayigit göremem aynen 50 den giden kent pkent misali sabırla beklemek gerekir der hayırlı akşamlar dilerim.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

2. Sn.Mercek2 düşüncelerinize saygı duymakla birlikte biraz kaygılı olduğumu belirtmek isterim.Nedeni şirketin amacından büyümesinden çok fiyat hareketleriyle bir yerlere getirme çabasından korkarım. Hüstad uğruna kağıt hiç olmasın. Anladıız sanırım.

İkinci konuda sermaye arttırı kararı. Şirkete konu hakkında mal atıp sormuştum.Şu an için gündemimizde yok demişlerdi.

Saglıcakla kalın iyi akşamlar.

YTD.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

3.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Sn.Mercek2 düşüncelerinize saygı duymakla birlikte biraz kaygılı olduğumu belirtmek isterim.Nedeni şirketin amacından büyümesinden çok fiyat hareketleriyle bir yerlere getirme çabasından korkarım. Hüstad uğruna kağıt hiç olmasın. Anladıız sanırım.

İkinci konuda sermaye arttırı kararı. Şirkete konu hakkında mal atıp sormuştum.Şu an için gündemimizde yok demişlerdi.

Saglıcakla kalın iyi akşamlar.

YTD.
    sevgili yıldız tozu dostum hiç bir şirket ben sermaye artıracagım diye bilgi vermez örnek mi zamanında pkent kent karton için de maillere aynı cevaplar verilmişti ama yüklüce artırdılar.
    büyüme meselesine gelince elin almanı abd lisi boşuna binemeyecegi eşege ot vermezler neden bu şirketi aldılar onu iyi araştırmak gerekir ben inceledim poltk in yaptıgı işler için dünyada 3 firma var birisi poltek bu yüzden biraz dişimizi sikıp nerelere gidecegini beklemekten başka bir düşüncem yok şimdilik 100 lot attım bir kenara arsa misali imarı bekleyecegim der hayırlısı olsun dilegiyle bol kazançlar.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

4. #POLTK 2022 YILI 9 AYLIK KONSOLİDE NET KARI 44.350.503 TL (2021/9 AYLIK: 12.918.943)

Bilanço çok güzel geldi bence

YTD:
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

5. Kanal ici ayni hareketi yapmaktan cikarsa iyi olur.Ezberlenen hareketlerden kurtulmak gerek.

Ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Kanal ici ayni hareketi yapmaktan cikarsa iyi olur.Ezberlenen hareketlerden kurtulmak gerek.

Ytd.
    Gedik tahtayı götürüyor gibi satışa geçerse kötü olur. Buralarda iyi kıvrandı, dinlendi yukarı doğru hızlı gider kanaatimce.

7. Berdan barajı mı arka fon? )

8. Aynen öyle 😊

Sayfa 411/417 İlkİlk ... 311361401409410411412413 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •