Sayfa 411/1009 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ara ara ataklar olacaktır belki 9 da görünür ama faiz istemeyen bir yönetimle karşı karşıyasın...Ben 30 dan bağlayamamıştım 28 den bağlamıştım...Bence o günle bu gün çok benzeşiyor....
    evet , hsbc 3 ay için %30 veriyordu hatta. o zaman da güvenememiştik. ya faiz daha da yükselirse diyip kısada kalıp pişman olmuştum ben de..

2.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    sonecegini bir bilsek ,1 yıl baglayacagız
    stopaj eski haline döndüğünde 32 günlük 18 net faiz elde etmek için yaklaşık brüt 21.18 faiz almamız gerekecek bilemiyorum altan

3. Hala inanamıyorum Nisan'da stopaj yükselecek 15 Nisan'da faizler düşecek başka biri söylese saçmalama derdim. Şeytan diyo odeabanka %20 den 1 yıllık bağla başka bir yarım sakın yapma diyor ne yapacağım bilemiyorum

4.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Hala inanamıyorum Nisan'da stopaj yükselecek 15 Nisan'da faizler düşecek başka biri söylese saçmalama derdim. Şeytan diyo odeabanka %20 den 1 yıllık bağla başka bir yarım sakın yapma diyor ne yapacağım bilemiyorum
    Bu düşünceyi bilimselleştirmek için 100 bin tl. için bir çalışma yapmak lazım. Yani 100 bin lirayla şimdi 8 liradan kaç dolar alınıyor. Sonra 100 bin tl. 20 oranla 1 yıl sonra 120 bin olunca şimdi alınabilen doları kaçtan alabileceğiz gibi...

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Aynen , bana da biraz önce Kızılay / ankara şb. 6 ay için 19 üstü yok dedi. 40 gün için 19,25 dedi. Demek ki yeterince toplamışlar parayı.
     Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Biraz önce hsbc kızılay şubeyı aradım.. 32 güne 20..1 yıla kadar 19.5 dedı..dun 20 imiş tüm oranlar..gelecek salı sabah tekrar degısecek dedi..ppk nısan ayındakı toplantıda faızler dusecek dedı..
    HSBC Kızılay şube nin de kafası karışmış demek ki :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

faizi dusuremezler.2 yıllık 20 olmus.20 nin altında faiz olmaz.cunku piyasa faizi 20 .sizde bankacınıza deyinki 2 yıllık gösterge 20 .cok altını kabul etmıyorum.mesela 17 dedi.kabul etmeyin.hele stopaj 15 e cıkarsa 22 olması gerekir mevduatın.
    birde enflasyon yukselıyor.faizlerde yukselir.palavra enflasyonun dusecegı.
    uzun baglamakta enayılık.yok dusururmusler.dusuremıcekler.ha baskı olur.
    eksi reel faizde dolar patlar.

7. Vakıfbank %18.5
    Şekerbank %18.5

Bizzat şubeden görüşerek aldığım oranlar. Miktar ne kadar sormuyorlar bile.

8.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Hala inanamıyorum Nisan'da stopaj yükselecek 15 Nisan'da faizler düşecek başka biri söylese saçmalama derdim. Şeytan diyo odeabanka %20 den 1 yıllık bağla başka bir yarım sakın yapma diyor ne yapacağım bilemiyorum
    Hep bir yıllık deniliyor. Bunun üç aylığı, altı aylığı yok mu? O vadelere kaç veriyor?

Sayfa 411/1009 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •