Sayfa 411/532 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon
Arama sonucu : 4249 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Cuma kapanış +4% minimum.
    Sanırım Eregli sayfası yerine buraya yazdınız sn. Müzikal, Eregl %5 primli ve bizi geçecek gibi duruyor, metal fırtına bizim tarafa esmiyor henüz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Sanırım Eregli sayfası yerine buraya yazdınız sn. Müzikal, Eregl %5 primli ve bizi geçecek gibi duruyor, metal fırtına bizim tarafa esmiyor henüz.
    bende bunu diyecektim...müzikal dostumuz sanki yanlış yere yazmış...şimdi ereğli forumuna da bakmak lazım...belki de müzikal dostumuz çoktan oraya gitmiştir bile...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Yooo.. Doğru yere yazdım, daha o kadar yaşlanmadım

Hissiyat benimkisi, bir şey bildiğimden değil. Ereğli'den mevcut durumda hala uzak duruyorum, 1 lot dahi almadım. Müthiş patronun akıllanmasını bekliyorum burada.

4.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Yooo.. Doğru yere yazdım, daha o kadar yaşlanmadım

Hissiyat benimkisi, bir şey bildiğimden değil. Ereğli'den mevcut durumda hala uzak duruyorum, 1 lot dahi almadım. Müthiş patronun akıllanmasını bekliyorum burada.
    dostum yanlış hatırlamıyorsam sen olası emtiya rallisinden hammadde üreticilerin faydalanacağını söylüyordun...o durumda ereğli ve kardemird gibi şirketlerin olumlu etkilenmesi gerekiyor...ben bu düşünce ile o hisselere geçmiş olabileceğini düşünüyordum...sence öyle olmayacak mı ?? eğer öyle olacak ise kocaerde durman mantıksız değil mi ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bende bunu diyecektim...müzikal dostumuz sanki yanlış yere yazmış...şimdi ereğli forumuna da bakmak lazım...belki de müzikal dostumuz çoktan oraya gitmiştir bile...
    Sn. Müzikal eski kurtlardan, hedefine gelmeden vermez, hedefe geldiği zaman da vermekte tereddüt etmez, Aksa'da en son bir verdi bir daha da üstünde kapatmadı, aman gitmesin bir yere, bazen duygusallığa kapılıyoruz, Hakan'a methiyeler düzüyoruz sonra da dayak yiyiyoruz, kral çıplak diyen biri olsun da rehavete kapılmayalım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Sn. Müzikal eski kurtlardan, hedefine gelmeden vermez, hedefe geldiği zaman da vermekte tereddüt etmez, Aksa'da en son bir verdi bir daha da üstünde kapatmadı, aman gitmesin bir yere, bazen duygusallığa kapılıyoruz, Hakan'a methiyeler düzüyoruz sonra da dayak yiyiyoruz, kral çıplak diyen biri olsun da rehavete kapılmayalım.
    kesinlikle doğrudur dostum...inan geçmişte 69,50 yi gördüğünde acaba sayın müzikal dostumun dediğini mi yapıp 70,00 ten satayım düşüncesi aklımdan geçmişti...son anda parmağım sat tuşundan geri geldi...keşke ona uyup da güzel bir trade yapsaydım...müzikal dostumuz çok kaliteli bir yatırımcıdır....onun düşünceleri değerlidir..sektörü de bizden çok daha iyi tanıyor...

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum yanlış hatırlamıyorsam sen olası emtiya rallisinden hammadde üreticilerin faydalanacağını söylüyordun...o durumda ereğli ve kardemird gibi şirketlerin olumlu etkilenmesi gerekiyor...ben bu düşünce ile o hisselere geçmiş olabileceğini düşünüyordum...sence öyle olmayacak mı ?? eğer öyle olacak ise kocaerde durman mantıksız değil mi ??
    Evet emtia rallisi olursa bundan en çok Ereğli faydalanır. Ben olma ihtimalini düşük görüyorum, o sebeple pozisyon almıyorum. Eğer ihtimaller artarsa kısa vadeli pozisyon açabilirim.

Mevcut durum ise Kocaer'in lehine, kar marjını yüksek tutuyor, emtia fiyatları artarsa Koacer'in kar marjının sınırlı da olsa negatif etkileneceğini tahmin ediyorum. O sebeple Kocaer pozisyonumu koruyorum. Emtia rallisi olsa ve kar marjı düşse bile, Kocaer bundan çok kayda değer bir yara almayabilir. Bu durumu incelemek gerekiyor bilançolar geldikçe. Zaman içinde buna bakacağım.

Hedef satış fiyatımda hala bir değişiklik yapmadım. 1,5milyar dolar olsun, bakacağım. Zamanım bol.

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Farklı bakış açıları faydalı oluyorsa ne ala

Hedef fiyatlarımı değiştirecek bir gelişme olmadıkça mal alıp satmam. Aşık da olmam ama prensiplerimi kolay kolay değiştirmem. Aksa için yazdıklarım hala bakidir, bekliyorum.

Sayfa 411/532 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •