Sayfa 411/993 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Beşli çete hiç yemedi mi. Bu ülkeyi yiye yiye bitiremediler. Senin mesai kaçta bitiyor.
    Kimi hesaplamalara göre 2.2 trilyon dolar gayme, kimi hesaplara göre 3.4 trilyon dolar gayme vergi gö... pardon ellerinden geçmiş...

2 Trilyon dolar gayme terorle mücadele harcaması zırvalık, MSB bütçesi 40 milyar dolar yarısı Güneydoğuya harcansa 20 yılda 400 milyar dolar gayme eder...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Bir ülkede 50 senedir 25 değişik hükümet 10 cb terörü bitir(e)miyorsa muhtemelen devlet o terörün bitmesini istemiyordur, bu bir devlet politikasıdır, bakın hükümet demiyorum.
    Kimse bana dış güç abd cart curt demesin, bakın derin memet güya terörle en acımasız! Mücadele edendi. Ama öyle değilmiş. Bu dönemi zaten kaale bile almıyorum. Neyse. Ülke eni sonu afganistan olacak. Öyle yada böyle
    Küçük Turgut, Çoban Sülü, Ahmet Necdet Sezer, A. Abdullah ve Reyis 5 saydım, diğer 5'şi kim?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Bir ülkede 50 senedir 25 değişik hükümet 10 cb terörü bitir(e)miyorsa muhtemelen devlet o terörün bitmesini istemiyordur, bu bir devlet politikasıdır, bakın hükümet demiyorum.
    TBMM'de kürt dusmanligindan baska soylemi olmayan bir siyasi parti var.

Bu parti orada oldukca teror bitmez.

Devlet politikasimidir bilmem.

Sabahın köründe yeni bi rekor kırmış şey
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sabahın köründe yeni bi rekor kırmış şey
    Nöbetçilerdeki de can.
    Arada içleri geçiyordur.
    Cuma gecesini iple çeken bir ekip.
    Slogan : Aman Pazartesi olmasın.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Yarından geçerli olmak üzere benzin grubunda 74 kuruş, motorin grubunda 1,39 TL fiyat artışı bekleniyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Yahu 2 gündür küçükçekmece ve bakırköy'de en az finansbank enpara 10 atm dolaştım usd dolar vermiyor, yakındaki atm'ye gidin diyor. Ona gidince de gittiğim atm öncekini tavsiye ediyor. Fiili olarak bnkamatikten dolar çekemez hale mi geldik yoksa, $300 çekemedim.

Zaten yaklaşık 10 gün önce de günlük çekim limitimi $400dan $399 a indirmişlerdi, bankamatiklerde $100 harici banknot olmadığından fiilen $300 olmuştu limitim. Artık onu da mı çekemiyeceğiz, bankamatikten dolar çekebilen var mı son günlerde acaba?
    Yarımburgaz shell benzin istosyonu (Fulya evleri çaprazı) içerisindeki atm den geçen hafta $250 çektim. 50 ve katları olarak veriyor. Genelde burdan çekiyorum sorun yaşamadım hiç.
    Orası vermiyorsa alışveriş merkezlerini dene. Mal of istanbul veya starcity arap dolu olduğu için orda sorun olmuyor.

TEB bu konularda daha iyi. Çoğu atm dolar veriyor.

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yarından geçerli olmak üzere benzin grubunda 74 kuruş, motorin grubunda 1,39 TL fiyat artışı bekleniyor.
    Yetmez ama evet. Pompacılar da biraz daha mutlu olsun. Dün depoyu doldurdum. Pompacı bitkin haldeydi. Bugün tamamen biter herhalde.

Sayfa 411/993 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •