-
bu arada iş bankası hissesi düşüyor ama vadeliye yatırana iş bankası hafta sonu bile kazandırıyor bunuda ilave edeyimde içim soğusun
yatırım tavsiyesi değildir.
-
Evet ongorulerin isabetli. Yazmaya devam et, sadece kendi yazilarim gidiyor bazen sayfalarca. Hukumet karsiti birsey yazmissan hemen pesine duserler, bosver ya da blokla gec. 2 sene bana ve baskalarina yazdirmayaya calistilar.
Onceki Irak savasinda ne olmus acaba borsaya?
Bakan Bank of America gorusmesinde fonlara istediklerini verdi gibi gozukuyor. Once koydugum notlarda Ingiliz fonlari yememisler, ama ABD fonlari sicak bakiyordu. Bakani samimi bulmuslar. Boyle bir para girisi ve beklentisi endeksin halini degistirir yanliz ne zaman olacaksa ya da ne garanti verilmisse. Buyuk para da likit olan bankalara gelir, Hektas'a Sasa'ya degil.
-
Teşekkürler Üstat. Bir kişi bile beni anladıysa kar sayarım bunu. Ben eleştiriyorsam ekonomi politikalarını eleştiririm. Buna da bir vatandaş olarak hakkım var herhalde diye düşünüyorum. Benim ideoloji ile , falanla filanla işim olmaz. Ben ekmeğimin derdindeyim. Zaten hükümetimizde sağolsun milleti vadeli mevduata yönlendiriyor zaten
, benimde dediğim başka bir şey değil zaten. Kal sağlıcakla.. yatırım tavsiyesi değildir.
-
Kibir ve ego yeryüzünde en tehlikeli duygudur. Aslında her iki terimin arasında pek fark yoktur ,birbirine çok yakın duygulardır. Bu duygular hem bireyler hemde Devletler için çok tehlikelidir ve kendi sonlarını getirir. Einstein'in bu konuda çok güzel bir formulü vardır Ego=1/bilgi. Bilgiye dayanmayan ve olağanüstü gelişmelerden yararlanan her eylemin sonu hüsrandır.
-
diğer arkadaş bizi arşive gömerken neden böyle bir yazı yazmadınız Üstat. Ego ve Kibir sadece kendi düşüncenize uymadığı zaman mı tehlikeli duygular haline geliyor. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır öyle değil mi ?
-
Yatırım uzmanı nick'li arkadaş , benim sana naçizane tavsiyem kendi fikirlerinle örtüşmeyen yazılara direket o kişileri muhatap alıp yazma ve siyaset konularına girmemen yönünde olacaktır. Sende gayet iyi bilirsinki doğrular göreceli ve günün şartlarına göre değişen kavramlardır ve kişiden kişiye göre değişir ( Aslında doğrular değişmezde buna alınan aksiyonlar konjonktüre göre değişir). Bu bizim zenginliğimizdir. Elbetteki kendi düşüncelerini istediğin gibi paylaşabilirsin ama lütfen başkalarının doğrularıyla donkişot misali yel değirmeni savaşına girme. Aslında ben senin gerçek anlamda doğruluğuna inanıyorum ve samimisin. Bana sorarsan ve inanıyorsan yanlış anlama diğer alternatif düşünceler ile direkt muhalefet ediyorsun. Bırak başkaları ne derse desin sen kendi doğrularını başkalarını muhatap almadan söyle ve uygula.
-
Sn. Stock trader yazınızı okuduğumda bir kişi daha beni anlamış nihayet dedim. Bunun için size teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın. Hoşçakalın.
-
Para bulmak icin ABD'ye gidiyorsun. Bu fonlarin hepsinin sahibi Yahudiler. Hamas 1200 kisiyi oldurmus, planlayan Hamas liderlerinin TC pasaportu var. Bu fonlar yatirim yapar mi borsana? Yatirim yapsalar hissedarlari noluyor demez mi? Daha ISIS tarafindan oldurulen ABD askerlerinin yakinlari yeni Halk Bankasini dava etti Iran'in cihadina destek oldu diye.
Isler karisik. Dibimizde cadi kazani kayniyor. ABD dronumuzu vuruyor.
Netanyahu uzun sureli bir savasa hazir olun diyor. Siviller oluyor, dunyada buyuk yanki buldu.
Irak savasina baktim. Borsa o zamanlar oldukca uzun sure baskilanmis, savastan sonra yukselmis. Su anki durum ayni degil.
Bu gelismelere ragmen borsa yukselirse yatirimlar gercekten gelecek, hedef cok daha yukarilardadir demek.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri