Sayfa 411/413 İlkİlk ... 311361401409410411412413 SonSon
Arama sonucu : 3297 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Bu da toplu haldeki Takas görüntüsü...

Genelde çıkış ağırlıklı bir tablo var...!!!

Tahta satış çok fazla ve bunları TEB ile IYM almış. Gerisi hikaye...

IYM her zaman tahtada var olan kurum. Tahtacı da bu kurumu kullanıyor, Ali YILDIZ da bu kurumu kullanıyor...

Onun için bu kurum da önemli. Satışa geçmediği sürece problem yok...!!!

Bu nedenlerden ötürü, TEB 'den pek umutlu değilim. Kendisini kurtarmak için bir manevra yapacak gücü varsa bilemem...???!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    TEB 'in takasını paylaşıyorum...

Sanırım PKART sayfasında yazdığına göre sayın zıpzıp toplamış...!!!

Bu kadar malı ne yapacağından emin olduğunu umuyorum. PKART orta doğu gibidir, bulaşan bataklıktan çıkamaz...!!!

Yatırımcı değil de oyuncu izlenimi var. Kârı gördüğü zaman satıp gitmiş, sonra altlardan (genelde de diplere yakın) almış. Kafasına yatmadığı zamanlarda hızlıca yeniden satmış. Sonra fırsatını bulunca yine dalmış...!!!

Bu son hamlesi ilginç...!!! Zirve yükselişinde erken inmiş ve trendi kaçırmış. Sanırım bu içine dert olmuş...!!!

Eğer PKART sayfasında yazdığı gibi kendisinin gücü yetmediğinde arkadaşlarını toplayıp gelirse bilemem ama yoksa bu kadar maldan kurtulması için bir mucize gerekir. Eğer bildiği bir şey varsa çok iyi, yoksa hissenin çöküşüne sebep olacak gibi görünüyor...!!!

"Arkadaşlarımı toplar gelirim!" demiş. Sanki mahalle kavgası yapılıyor. Eğer güçleri varsa bilemem ama yoksa bu şekil almasının sonu iyi bitmez...!!!

Bu arada eksi tahtacı tahtayı terk etmiş izlenimi var. Onun malları eskiden rakip olan kurumlara geçmiş gibi. Eğer eski tahtacı gitti ise ve sayın zıpzıp bu kadar malın altında kalırsa, yandığımızın işaretidir...!!! Çünkü hep ilk olumsuz durumda basıp çıkıyor...!!! Eğer fiyat 90 - 100 arası olursa, basıp basmadığına iyice bakmak gerekir...!!!

Tesekkur ederim cumanın hayrı ve bereketi üzerimizde olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

5. Yeni hafta yeni şans, bol ve bereketli kazançlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

T/A hocam merhaba;

"Bir şey lazım olursa, benim sayfamdan yazarsan hızlıca görürüm..." demiştiniz;

BSOKE hocam;

Grafik olarak günlük, haftalık veya aylık olarak dikkat çekici bir yanı var mı?

Bir de hiç anlamadığım Takas, Aracı Kurum ve Kademe Analizi yapma şansınız olur mu?

Son olarak sizin kişisel görüşünüzü merak ediyorum...

Saygılarımla...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    T/A hocam merhaba;

"Bir şey lazım olursa, benim sayfamdan yazarsan hızlıca görürüm..." demiştiniz;

BSOKE hocam;

Grafik olarak günlük, haftalık veya aylık olarak dikkat çekici bir yanı var mı?

Bir de hiç anlamadığım Takas, Aracı Kurum ve Kademe Analizi yapma şansınız olur mu?

Son olarak sizin kişisel görüşünüzü merak ediyorum...

Saygılarımla...
    Merhaba...

Mesajınızı gördüm ve cevap yazmaya çalışayım:

BSOKE bildiğim bir hisse değil. O nedenle hareket tarzını bilemiyorum. Fakat sığ bir hissenin hareketlerini yapmış...

Düşüş sırasında ısrarla birileri 13 civarında tutmuş. Muhtemelen oradan toplamaya çalışmış...

Bugünkü hareket hiç fena değil...

Günlük olarak durumu fena değil. Fakat henüz ralli başlamayabilir. Biraz yükseldikten sonra yeniden düşer ya da yataya sarabilir. Sonrasında piyasalarda ciddi bir bozulma olmazsa geçmişinde yaptığı gibi tırmanmaya devam edecektir...

Haftalık ve Aylık 'ta da durum benzer. O nedenle hareketini şimdilik kısa vade olarak olumlu değerlendirmek gerekir...

Takas işi biraz zor. Benim kendi takas grafiklerimle bakabilmem için takibimde olan bir hisse olması gerekir. Sadece onların verileri alıp, güncel grafik hazırlıyorum. O nedenle Takas olarak bir şey diyemem...

Sonuç olarak;

- 13.77 stop olmak üzere takip edilebilir...

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Merhaba...

Mesajınızı gördüm ve cevap yazmaya çalışayım:

BSOKE bildiğim bir hisse değil. O nedenle hareket tarzını bilemiyorum. Fakat sığ bir hissenin hareketlerini yapmış...

Düşüş sırasında ısrarla birileri 13 civarında tutmuş. Muhtemelen oradan toplamaya çalışmış...

Bugünkü hareket hiç fena değil...

Günlük olarak durumu fena değil. Fakat henüz ralli başlamayabilir. Biraz yükseldikten sonra yeniden düşer ya da yataya sarabilir. Sonrasında piyasalarda ciddi bir bozulma olmazsa geçmişinde yaptığı gibi tırmanmaya devam edecektir...

Haftalık ve Aylık 'ta da durum benzer. O nedenle hareketini şimdilik kısa vade olarak olumlu değerlendirmek gerekir...

Takas işi biraz zor. Benim kendi takas grafiklerimle bakabilmem için takibimde olan bir hisse olması gerekir. Sadece onların verileri alıp, güncel grafik hazırlıyorum. O nedenle Takas olarak bir şey diyemem...

Sonuç olarak;

- 13.77 stop olmak üzere takip edilebilir...

Çok teşekkür ederim hocam.

Bu bilgiler de benim için önemli...

Ellerinize sağlık iyi geceler...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Sayfa 411/413 İlkİlk ... 311361401409410411412413 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •