Yüzümüzü kara çýkartmadý çok þükür. Güle güle harcayýn inþallah. 3,70 den beri bunu anlatmaya çalýþýyorum. Yapýlan oyunlarý anlatabilmek için üye oldum foruma o dönemde de KY nin malýný alabilmek için epey bir dalevera çevirdiler.
Bunu satýp alacaðýmýz kaðýtta çok dikkatli ve seçici olalým lütfen. Nasýl olsa karým var deyip atlamamak lazým saçma sapan kaðýtlara. Dgzte iyi bir fýrsat oldu bizim için. Hem ciddi kar ettik hem de borsa epey düþtü biz bunu beklerken.
Çaðrý sonrasý çok güzelde olabilir ama ben bunda o riske girmeyeceðim. Çok þükür % 100 ün üzerinde karým var maliyetim yaklaþýk 3. Tekrar geri dönüp baþladýðý yere gelirse epey bir üzücü olur benim için. Gerek yok bu riske. Belki seçim sonrasý çýkan sonuca göre 10 K alýp unutabilirim ama büyük kýsmýný bir daha buraya girmem.
Tahmini çaðrý fiyatý 6 tl olacak diyorlar hala satýlan mal var
Adý üstünde mal
neden insanlara hakaret ediyorsun bol kazançlar.bizim yatýrýmcý profilini biliyormusun çaðrý fiyatýný býrak çaðrý olayýný bilmeyen var onun için kimseyi aþaðýlama bu kimseyi yuceltmez.
ayrýca çaðrý fiyatý 6 tl.olsa bile bunun için spk.kararý beklenecek buda tahmini 40 gün ondan sonrada sanýrým baþlamasý için bir süre var.onun için buradan benim hissem olsa çýkarým diðer hisseler cazip hale geldi.
yat.tav.deð
benim öngörüm çoðumuz çaðrý fiyatýna teslim ederiz. sonra seçimde tek baþýna gelirse bence dgzte uçar. tabi bu riske ben girermiyorum bilemem.
O 5.64 5.65 5.66 burdan satan kim varsa bu mübarek Ramazan günü ramazan topu girsin götüne ne uyuz bir hissesin sen ya spastik spek beyinsiz spek elinde bulunan lotuna koyayým senin hala alavere peþindesin it
Yer Ýmleri