Sayfa 412/639 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,289 - 3,296 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Bsnkaya faizli borcu olan sirkrtin kendi parasini kardes sirkete faizsiz kullandirmasina yk karar verilmesi ne kadar uygun..ayrica gen kuruldan gecirip yuku uxerinden atmaya calismak degil mi..

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    dun gece bu duayı etmiştim mevla yüzümüze baktı hamdolsun hepimizin gözü aydın olsun bu gün az daha alım yapmak nasip olmadı hayırlısı olsun.
    Allah kabul etsin dualarınızı... inanın günlerdir bende dua ediyorum ve Rabbime güvenim sonsuz bu dünyada olmaz ise ahirette o duaların karşılığı gelecek inşallah. Rabbim sonsuz rahmet sahibi...

Haber gerçekten güzel genel kurul öncesi çok güzel oldu bu haber. Inşallah genel kurulda güzel geçer bir de peşinden anapazara geçiş başvurusu haberi gelirse işte aylarca beklemenin karşılığı gelecek. Hepimiz zorlu bir süreçten geçiyoruz bir tarafta kaçan fırsatların maliyeti bir taraftan onca zarar diğer yandan psikolojik buhran... tünelin sonuna geliyoruz ışık görünmeye başladı bu haber ve genel kurul ile artık ayağa kalkma zamanı...

3.  Alıntı Originally Posted by akpaz554 Yazıyı Oku
    Bsnkaya faizli borcu olan sirkrtin kendi parasini kardes sirkete faizsiz kullandirmasina yk karar verilmesi ne kadar uygun..ayrica gen kuruldan gecirip yuku uxerinden atmaya calismak degil mi..

doğrudur eksik gedik veya yanlış lar yok değil ama ödemelerin başlaması daha önceden banka yapılandırması vs hepsi borcun ödenmesi isteğinin niyetin o yöndeki iradenin göstergeleri borcunu ödemeye çalışana karşı biz de iyi niyetli oluruz sonuç ta son 2 yilda TC nin başına gelmeyen kalmadı tüm​ şirketler zarar gördü simdi recovery zamani borsa 100 bin olmus gkf dan 277 bin şirket kredi kullanmış bununda hareket etme zamanı gelmişti

4.  Alıntı Originally Posted by akpaz554 Yazıyı Oku
    Bsnkaya faizli borcu olan sirkrtin kendi parasini kardes sirkete faizsiz kullandirmasina yk karar verilmesi ne kadar uygun..ayrica gen kuruldan gecirip yuku uxerinden atmaya calismak degil mi..

Sirketin şu anki piyasa değeri 17milyon 500bin lira son 45 günde 11milyon 350bin lira tahsilat üstelik nakit olarak gerçekleşmiş yani şirket değerinin % 60 ından fazla tahsilat olmuş devamının geleceğini belirtmişler. Cuma günü genel kurul var. Daha önce söyledim mevzuat bilmiyorum siz dahil burada bu işi bilen arkadaşlar gerekli bilgileri veriyorlar. Ben ortada hiç tahsilat yokken hatta alacak ne oldu iflas mı edecekler düşüncesinden hem olayın genel kurul boyutuna gitmesi hem de genel kurul öncesi çok ciddi bir meblağ tahsili ile artık enseyi karartmanin olumsuz düşünmenin anlamlı olmadığını düşünüyorum. Belli ki artık iyileşme sürecine girdik ve daha sağlam hamlelerle gözaltı pazarına düşme sebebi ortadan kalkacak inşallah...

Ben umutluyum ve elimdeki lotlarin daha çok kıymetini bileceğim keşke imkanım olsa fiyata bakmaksızın yarından itibaren takviye yapsam.

Cuma akşamı çok net konuşmaya başlayacağız. Bu tahsilat düşündüğüm gibi iyi birşey ise yarın ve cuma kendisini belli eder...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

5. ciddi bir iyiniyet göstergesidir bu.devamını bekliyoruz,geriye kaldı 191 milyon.hadi inşallah.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    doğrudur eksik gedik veya yanlış lar yok değil ama ödemelerin başlaması daha önceden banka yapılandırması vs hepsi borcun ödenmesi isteğinin niyetin o yöndeki iradenin göstergeleri borcunu ödemeye çalışana karşı biz de iyi niyetli oluruz sonuç ta son 2 yilda TC nin başına gelmeyen kalmadı tüm​ şirketler zarar gördü simdi recovery zamani borsa 100 bin olmus gkf dan 277 bin şirket kredi kullanmış bununda hareket etme zamanı gelmişti
    çok güzel yorum olmuş harika.mesaj net.ben anladıysam onlarında anlamış olmasını umut ediyorm

Haziran ayı içerisinde yapılacak şirket genel kurulları :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. krediyle senronize gidecek diyen murat hocayı da takdir ediyorum.tezi doğrulandı gibi görünüyor.
    insanlar birbiri için nekadar önemli görüyormusunuz.birinin aklına gelen diğerinin aklına gelmiyor.ama diğerinin aklına gelende başkasının aklına gelmiyor.sinerji çok önemli bişey gerçekten.

Sayfa 412/639 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •