Originally Posted by
eiji_mishima
mercek hocam valla 12-13 yıl olmuştur tutuyorum(belki daha fazla unuttum artık yılını falan). 100 lot vardı arada sattık 65 lot kaldı. en azından bi 5 tavan yapsaydı bunca yıla

))) bu arada yıllarca, bedelsiz geldiğinde burada acayip bir coşku yaşanır diye düşünmüşümdür hep ama çok buruk oldu sayfada kimse kalmamış, kimse sevinmedi

hocam kendi adıma iyi dileğin için çok teşekkür ederim. evet bende herkese hayırlı kazançlar diliyorum.
slm sevgili dostum ben bu hissede bundan önceki bedelsizlerde de bulundum ama %400 ler felan vermişti bu sefer baya yüklü ve o bedelsizde piyasada baya hisse vardı bu sefer piyasayı süpürdüler bu yüzden ben bu hisse için artık bir rulet masası diyorum çünkü haberden önce baya şişirdiler ben bu hafta komple çıktım yarıdan fazlasını zaten 7-8 ay bir yıl aralıklarında çıkmıştım sizlere hayırlı kazanç diler ve pişman olmamak için kar cebe yakışırı iyi düşünelim derim kendi açımdan ve mantıgım da bunu dedi ben kaçtım baya da taşımıştım kerata deli petroyu elveda diyelim.
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Yer İmleri