Sayfa 412/999 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512912 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,289 - 3,296 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    O rakamlara 3 ve 1 i de ekle sayısal loto oyna ya büyük ikramiye ya da 3 ün 1 [emoji23]
    Güzeldi bu oynayacağım

2.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Bu cuma Türkiyenin not artışı gelecek diye söyleniyor .
    Şayet olursa borsa 120 bin hedefli çıkar ,dolar 5 altını test eder,mevduat faizleri ilk kez 20 altına iner.
    Gelmez ise ne olur allah bilir [emoji848]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cok seyler soylener hocam ama sadece soylener...

3.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Bu cuma Türkiyenin not artışı gelecek diye söyleniyor .
    Şayet olursa borsa 120 bin hedefli çıkar ,dolar 5 altını test eder,mevduat faizleri ilk kez 20 altına iner.
    Gelmez ise ne olur allah bilir [emoji848]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    $ şuan 5.28 bu neye işaret?

4. faizciler bu ülkde yatarak müthiş para kazanıyor. hiç birimiz bir kuruş kazanamıyoruz. debeleniyoruz çalışıyoruz uğraşıyoruz ama kazanamıyoruz.hepimizin gözü faizcilerde. bu faturayı birisi ödeyecek !

5. kazanamıyoruz kardeşim ne reel piyasada ne borsada kazanamıyoruz faizciler arşa çıkmış kazanamıyoruz.

6.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    faizciler bu ülkde yatarak müthiş para kazanıyor. hiç birimiz bir kuruş kazanamıyoruz. debeleniyoruz çalışıyoruz uğraşıyoruz ama kazanamıyoruz.hepimizin gözü faizcilerde. bu faturayı birisi ödeyecek !
    faizci dediğin adam parasını bankaya koyuyor, o para reel sektöre kredi oluyor, sen kredi çekince banka babasının parasını vermiyor yani
    çalışmış kazanmış bankaya yatırmış faiz kazanıyor, bırak da insanlar parasını ne yapacağına kendileri karar versin. bunu yılların borsacısı olarak yazıyorum

7. off-topik rahatsiz oldum yaziyorum

ev sahibim kart numarasin vermedi bkm expressle para yatirim ucretsiz!! vermedi! (Turkiyede kart numaraiyle ne yapmak olurmus?!)
    garanti bankasina gittim (banka eft internet ile ucret aliyor) banka 1 kurus vermek bile bence haram.
    neyse, garanti bankasi kimligimi istedi. yabanci kartimi verdim! bir az sonra soyledi sen hic bir is be sube ve tum subelerde garanti bankasinda yapamazsin!!
    bir turkun hesabina para yatiracaktim! (parada kira parasi!) nedenin yazmamis dedi!
    belki iranli oldugum icin. o zaman neden ziraat ve akbank bana hesap acmistir!
    bir sey soracaktim, turkiyede para yatirmaga kimlikmi isteniyor?
    birde, bu kart numarasin kimseye vermemiz gerekmi? o zaman bkmexpress nasil calisir ve iflas olmamis.

P.S. sonunda bir sey diyecektim. Turkiyede yabanciye karsi normal bir insan yoktur idari dairelerde. Ya cok saygili ya da cok rasist! gine ben turkce biliyorum baskalari ne yapiyor?!

8.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    faizci dediğin adam parasını bankaya koyuyor, o para reel sektöre kredi oluyor, sen kredi çekince banka babasının parasını vermiyor yani
    çalışmış kazanmış bankaya yatırmış faiz kazanıyor, bırak da insanlar parasını ne yapacağına kendileri karar versin. bunu yılların borsacısı olarak yazıyorum
    Kime anlatıyorsun para basıp geçelim diye bi eleman..

Sayfa 412/999 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •