faizciler bu ülkde yatarak müthiş para kazanıyor. hiç birimiz bir kuruş kazanamıyoruz. debeleniyoruz çalışıyoruz uğraşıyoruz ama kazanamıyoruz.hepimizin gözü faizcilerde. bu faturayı birisi ödeyecek !
kazanamıyoruz kardeşim ne reel piyasada ne borsada kazanamıyoruz faizciler arşa çıkmış kazanamıyoruz.
faizci dediğin adam parasını bankaya koyuyor, o para reel sektöre kredi oluyor, sen kredi çekince banka babasının parasını vermiyor yani
çalışmış kazanmış bankaya yatırmış faiz kazanıyor, bırak da insanlar parasını ne yapacağına kendileri karar versin. bunu yılların borsacısı olarak yazıyorum
off-topik rahatsiz oldum yaziyorum
ev sahibim kart numarasin vermedi bkm expressle para yatirim ucretsiz!! vermedi! (Turkiyede kart numaraiyle ne yapmak olurmus?!)
garanti bankasina gittim (banka eft internet ile ucret aliyor) banka 1 kurus vermek bile bence haram.
neyse, garanti bankasi kimligimi istedi. yabanci kartimi verdim! bir az sonra soyledi sen hic bir is be sube ve tum subelerde garanti bankasinda yapamazsin!!
bir turkun hesabina para yatiracaktim! (parada kira parasi!) nedenin yazmamis dedi!
belki iranli oldugum icin. o zaman neden ziraat ve akbank bana hesap acmistir!
bir sey soracaktim, turkiyede para yatirmaga kimlikmi isteniyor?
birde, bu kart numarasin kimseye vermemiz gerekmi? o zaman bkmexpress nasil calisir ve iflas olmamis.
P.S. sonunda bir sey diyecektim. Turkiyede yabanciye karsi normal bir insan yoktur idari dairelerde. Ya cok saygili ya da cok rasist! gine ben turkce biliyorum baskalari ne yapiyor?!
Yer İmleri