Sayfa 412/548 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 3,289 - 3,296 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by Borsa bizim işimiz44 Yazıyı Oku
    Ha simdi 5.70 olsun ha 2 ay sonra. Ne farkeder sonuç olarak getiri 1.5-2 da aynı.

SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim için farkeden bir durum yok haklısın ama psikolojik etkisi var. Benim anlatmaya çalıştığım bunu fırsata çevirmek isteyen yatırımcı hiçmi yok piyasada. Satış bedeli yatırılmış hiçbir risk yok ona rağmen bu fiyatlarda durdurabilmeleri büyük başarı.

Gerçi aynı yazılarımı 3,70 kende yazıyordum o ayrı konu orada risk vardı ama getiri potansiyeli çok yüksekti. Şuan hiçbir risk yok getiri potansiyeli % 15. Takılsınlar bakalım ne kadar takla atacaklar daha.

2.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Benim için farkeden bir durum yok haklısın ama psikolojik etkisi var. Benim anlatmaya çalıştığım bunu fırsata çevirmek isteyen yatırımcı hiçmi yok piyasada. Satış bedeli yatırılmış hiçbir risk yok ona rağmen bu fiyatlarda durdurabilmeleri büyük başarı.

Gerçi aynı yazılarımı 3,70 kende yazıyordum o ayrı konu orada risk vardı ama getiri potansiyeli çok yüksekti. Şuan hiçbir risk yok getiri potansiyeli % 15. Takılsınlar bakalım ne kadar takla atacaklar daha.
    3.70 den bu yana gösterdiğiniz sabrı biraz daha gostereceksiniz. Ben full girdim. Günde 10.000 lik kredili işlemi zorla yapabiliyorum [emoji23] [emoji23] [emoji23] . Yerler kaygan bura iyi

SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku

Zaman-fayda meselesi diye düşünüyorum. Yani şimdi bunda pozisyon alıp 2 ayda %15 karı neden begenmez yatırımcı. Çunkü henüz pay devri yapilmzdı ve sürenin 2 ay olduğu net değil. Süreç daha uzun olabilir. 2. Konu bazı hisseler cok cazip fiyatlara geldiler ben bile bazen bunu satıp o hisselerden alayım diyorum yapmamak için kendimi zor tutuyorum.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Zaman-fayda meselesi diye düşünüyorum. Yani şimdi bunda pozisyon alıp 2 ayda %15 karı neden begenmez yatırımcı. Çunkü henüz pay devri yapilmzdı ve sürenin 2 ay olduğu net değil. Süreç daha uzun olabilir. 2. Konu bazı hisseler cok cazip fiyatlara geldiler ben bile bazen bunu satıp o hisselerden alayım diyorum yapmamak için kendimi zor tutuyorum.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    al benden de o kadar. geçen ki düşüşte karel 5,60 civarı alabiliyordum kıyamadım dgzteye karel o gün 6,50 yaptı. şu an petkimi bekliyorum hedef fiyatıma gelirse bu sefer yapacam gibi...

5. ama şu da bi gerçek eğer dgztye yapışmasaydım çok rahat yüzde 40 zarar yazacaktım. yaklaşık 20 bin tl lik zarardan kurtardı beni. bu bile bizim için kardır. birde ekstra burada kar yaptım... çifte kavrulmuş. ne zamandır böyle bi şey yakalamamıştım...

6.  Alıntı Originally Posted by rabıta Yazıyı Oku
    ama şu da bi gerçek eğer dgztye yapışmasaydım çok rahat yüzde 40 zarar yazacaktım. yaklaşık 20 bin tl lik zarardan kurtardı beni. bu bile bizim için kardır. birde ekstra burada kar yaptım... çifte kavrulmuş. ne zamandır böyle bi şey yakalamamıştım...
    Oturduğumuz yerde para kazanıyoruz hergün kurların çıkışından. 4,50 oldu USD. 6,08 e geldi an itibarıyla çağrı fiyatı. Allah döviz borcu olanın yardımcısı olsun.

7. Cagri basvurusu oldugu zaman kur uzerinden fiyat belirtmek zorunda degiler mi ? Yani bugun yapsalar 6 Tl gibi. Eger boyle yaparlarsa hisseyi daha buralarda tutma ihtimalleri kalir mi, direkt o fiyatin ustune cekerler diye dusunuyorum ? Daha once bu tur hisse alanlar yorum yapabilir mi.

8.  Alıntı Originally Posted by Iron-i Yazıyı Oku
    Cagri basvurusu oldugu zaman kur uzerinden fiyat belirtmek zorunda degiler mi ? Yani bugun yapsalar 6 Tl gibi. Eger boyle yaparlarsa hisseyi daha buralarda tutma ihtimalleri kalir mi, direkt o fiyatin ustune cekerler diye dusunuyorum ? Daha once bu tur hisse alanlar yorum yapabilir mi.
    Çağrı açıklandığı günün 1 önceki MB dolar kuru baz alınarak TL fiyat belirlenecek. Oda açıklandıktan sonra zaten buradaki fiyat ne olursa olsun çağrı fiyatından çağrı tarihinde verebiliyorsun. Zaman hergeçen gün azalıyor. Beklenecek birşey kalmadı. Aydın Doğanda tüm işlemleri bitirip parasına kavuşmak isteyecektir. Süreci uzatmaz 900 Milyon USD si olacak adamın niye bekletsin al malını ver paramı diyeceği günü sabırsızlıkla bekliyor oda. Para yatmış zaten 600 Milyon USD üzerindeki blokeyi kaldıracak sadece devir işlemi.

Sayfa 412/548 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •