Sayfa 413/967 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. 3,70 gibi kapatacak sankı.. bır gunde yuz guldur kapanısta. son bır aydır. hep mı dusus olur .. ytd

level atlamış gibi. tek kusuru var bu hissenin, yukarıda tutunamıyor. sizlerde bu kağıdı ezberlediniz artık. 3,89 görmüşken şansınız deneseydiniz keşke. ortalama düşürürdünüz. bol kazanç

3. Takas atacak varmı

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Şimdi bu kağıdın bu hareketi ne anlama geliyor.Ne yapmak istediler toplama mı ? yoksa çıkarma mı ?[emoji849]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by euphrates Yazıyı Oku
    level atlamış gibi. tek kusuru var bu hissenin, yukarıda tutunamıyor. sizlerde bu kağıdı ezberlediniz artık. 3,89 görmüşken şansınız deneseydiniz keşke. ortalama düşürürdünüz. bol kazanç
    Euronun düşüşü bu senede iyi geliyor. Euronun bu seviyelerde ve hatta olursa eylül sonunda daha düşükte kapatması hissenin önünü çok güzel açacaktır. Şirket şube açıyor üretiyor satıyor ihraç ediyor. Elinden geleni yapıyor. Hele ki yatak konusunda aşamalar kaydetmesi bambaşka bir yere taşıyacaktır. Puzzle daki tek parça sıkıntılı parça euro. Bu parça düzeldiği taktirde bambaşka olacaktır. Her zaman takibimde. Kısaca takip edilecekler hususlar yatak üretimindeki gelişmeler ve Euro kur.
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

6. Bu arada forumda çok yazamasam da Twittter da @obdusman olarak yazıyorum. İsim analist. Takip etmek isteyen arkadaşlarımı beklerim. Sevgiler..
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

7. Yorgan silkelediler bugün👍

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 413/967 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •