Sayfa 413/1032 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Hükümet 2008 yılından sonra şahısla rin dövizle borçlanması ni yasakladı.ayni anda büyüme için şirketlerin dövizle borçlanmasını kontrolsüz serbest bıraktı.son yılda iş işten geçtikten sonra kontrol getirdi.artik bu borç ülkeye bütün halka yıkılıyor.

2. Halkı ayrı şirketleri ayrı değerlendirmek ilazımdır...Birisi işçi diğeri işverendir...Konumuz ecstasy partileri için para bulamayan zevatlar...Makarna yiyen makarna yemeye devam eder illaki...Adamın altında son model Audi var ama 2 aydır işçisine para ödemiyor...Derdimiz bunlarla...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

3.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Halkı ayrı şirketleri ayrı değerlendirmek ilazımdır...Birisi işçi diğeri işverendir...Konumuz ecstasy partileri için para bulamayan zevatlar...Makarna yiyen makarna yemeye devam eder illaki...Adamın altında son model Audi var ama 2 aydır işçisine para ödemiyor...Derdimiz bunlarla...
    O Audiye binen patron, gider passat a biner, villasindan cikar gider sitede bi evde oturur. Makarna yiyen daha az yer, vesaire. Olan vatandasa olur. Orta Direk ve yoksul vatandasa olur. Ekonominin bu hale gelmesinin nedeni bu yonetimdir.

4.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Hükümet 2008 yılından sonra şahısla rin dövizle borçlanması ni yasakladı.ayni anda büyüme için şirketlerin dövizle borçlanmasını kontrolsüz serbest bıraktı.son yılda iş işten geçtikten sonra kontrol getirdi.artik bu borç ülkeye bütün halka yıkılıyor.
    Aynen öyle...Bu duruma sık aralıklarla yapılan seçimlerin büyük etkisi oldu...Büyüme oranı her zaman oy potansiyeli olmuştur, sadece bizde de değil tüm ülkelerde...Açıklanacak olan yeni ekonomik model bu tahribatı nasıl önleyecek ya da önlemeye yönelik ne gibi tedbirler ! getirilecek merakla beklemedeyiz...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

5.  Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    O Audiye binen patron, gider passat a biner, villasindan cikar gider sitede bi evde oturur. Makarna yiyen daha az yer, vesaire. Olan vatandasa olur. Orta Direk ve yoksul vatandasa olur. Ekonominin bu hale gelmesinin nedeni bu yonetimdir.
    Yok benim...Suçumu itiraf ediyorum abi...Alsınlar beni...Adresi veriyorum …….

na hah hah haaaaa !...

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Halkı ayrı şirketleri ayrı değerlendirmek ilazımdır...Birisi işçi diğeri işverendir...Konumuz ecstasy partileri için para bulamayan zevatlar...Makarna yiyen makarna yemeye devam eder illaki...Adamın altında son model Audi var ama 2 aydır işçisine para ödemiyor...Derdimiz bunlarla...
    Ulke batti artik hocam. Ecstasy'ye nerden girdin simdi?

Bu olaylardan anlasilan su ki ABD istemiyor ortaligin duzelmesini. Secimden once "dolarci ipini cekti" yazildi. Bizi ilgilendiren kismi artik su OFAC; yani ABD ile iliskilerin duzelmesi bitmeyecek bir olay.

7. 14 MAYIS Ham VAril Petrol Fiyati :47.2 $ Dolar kuru 4.23 --->Benzin Litresi :6.29 TL
    10 Agustos Ham Varil Petrol Fiyati: 66.3 $ Dolar Kuru 5.92 ---> Benzin Litresi :6.29 TL

Su halde Enflasyonun ne olmasini beklenir ?

8.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Pompeo Trump'ın adamı ve açıklamaları hiç hoş değil abi...Bunlar bizi tırmalattıracak Kasım seçimlerine kadar...Bu net...
    Bu konudaki görüşlerimi yazmışım hocam...Kusura bakmayın ama "oku"muyorsunuz...Size laf yetiştirmekten piyasaya bakamadım valla...Ben kaçar...

Sayfa 413/1032 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •