Sayfa 413/910 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon
Arama sonucu : 7275 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1.  Alıntı Originally Posted by yaşlı_kurt Yazıyı Oku
    Sırketın yonetımının varlık fonunda yonetılmesı ıle
    Kamu kurum ve kuruluslar Turkcelın karlılıgını arttıracaktır
    SIHA ve IHA Sıstemlerın gelısımde ve alt yapısını guclendırmesı daha guvenlı olacak
    Dusuncesındeyım saygılar
    Degerli paydaşlar şirketin kamunun emrine geçmesinin bence hadikapları olabilir. Daha evvelden malum tüpras Erdemir petkim SEKA yem fab seker fab tekel Telekom gibi şirketler ya iflas etti veya özelleşti. Turkcekde kamunun arpalığına dönme şansı mevcut. Personel aramaları yk atamaları Hamza yerlikayanın vakıfbank yönetiminde acaba kündemi atacak. Ab zurt bir idare olursa diğer büyük ortakta bırakır gider. Bunlarda gözardı a alınması lazım. Buradaki siyasi kadrolaşma başlarsak olur. Bu şirket bile enkaza döner. Dikkat edelim uzun vadedeki yönetimine

2. Artık yepyeni bir dönem açıldı, çay ve kahvelerinimizi yudumlayarak arkamıza yaslandık ve Yönetim+ Büyüme + Karlılık + Temettü ekseninde gerçek değerine yolculuğunun tadını çıkarmaya başlayacağız inşallah. Bundan sonrası şahsen benim için uzun vade değere ulaşma yolculuğu. İnişler çıkışlar olacaktır, bu gayet sağlıklı. Önemli olan yeni dönem ve uzun uzun yıllar süreceğini düşündüğüm yeni dönemle başlayan yükselen trend.

Varlık fonunun tüm kademelerine işinde uzman üst seviye yöneticiler atandı ve bu yeni ekipler çok sağlam performans göstermeye başladılar. Turkcell operasyonu bile tek başına her babayiğidin altından kalkabileceği bir iş değil iken bunu başardılar. Varlık fonunun haricinde Turkcell in profesyonel üst yönetimi zaten işlerinde başarılı liyakatli insanlardan oluşuyor. Hepinize tavsiyem gerek varlık fonu yönetimi ve çalışanlarının gerekse Turkcell yönetimi ve çalışanlarının cv lerine bakın, güveniniz katlanacaktır rahatlıkla söyleyebilirim bunu.

Yeni dönemin tekrar hayırlara ve bol karlı bol temettülü günlere vesile olmasını dilerim.

Saygılar

Alıntı Originally Posted by mustafa kemal Yazıyı Oku
    Degerli paydaşlar şirketin kamunun emrine geçmesinin bence hadikapları olabilir. Daha evvelden malum tüpras Erdemir petkim SEKA yem fab seker fab tekel Telekom gibi şirketler ya iflas etti veya özelleşti. Turkcekde kamunun arpalığına dönme şansı mevcut. Personel aramaları yk atamaları Hamza yerlikayanın vakıfbank yönetiminde acaba kündemi atacak. Ab zurt bir idare olursa diğer büyük ortakta bırakır gider. Bunlarda gözardı a alınması lazım. Buradaki siyasi kadrolaşma başlarsak olur. Bu şirket bile enkaza döner. Dikkat edelim uzun vadedeki yönetimine
    Ben Bu sekılde dusunmedım fakat olabılır orneklerını sızler bılıyorsunuz
    Ben Takıp etmedım bu hıssede yenıyım kusura bakmayınız
    yatırım tavsıyesı degıldır

Alıntı Originally Posted by koyay Yazıyı Oku
    Pazarlamacılar yok olmuş. Normal. Alacaklarını aldılar.
    Arkadasım kusura bakma ama belkıde sen mallanamadın ıcın boyle
    yazmıs olabılırmısın belkıde sız pazarlamacısınız affedın sızın mantıgınızla dusunursek
    boyle bır sonuc ortaya cıkıyor selamlar

Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Artık yepyeni bir dönem açıldı, çay ve kahvelerinimizi yudumlayarak arkamıza yaslandık ve Yönetim+ Büyüme + Karlılık + Temettü ekseninde gerçek değerine yolculuğunun tadını çıkarmaya başlayacağız inşallah. Bundan sonrası şahsen benim için uzun vade değere ulaşma yolculuğu. İnişler çıkışlar olacaktır, bu gayet sağlıklı. Önemli olan yeni dönem ve uzun uzun yıllar süreceğini düşündüğüm yeni dönemle başlayan yükselen trend.

Varlık fonunun tüm kademelerine işinde uzman üst seviye yöneticiler atandı ve bu yeni ekipler çok sağlam performans göstermeye başladılar. Turkcell operasyonu bile tek başına her babayiğidin altından kalkabileceği bir iş değil iken bunu başardılar. Varlık fonunun haricinde Turkcell in profesyonel üst yönetimi zaten işlerinde başarılı liyakatli insanlardan oluşuyor. Hepinize tavsiyem gerek varlık fonu yönetimi ve çalışanlarının gerekse Turkcell yönetimi ve çalışanlarının cv lerine bakın, güveniniz katlanacaktır rahatlıkla söyleyebilirim bunu.

Yeni dönemin tekrar hayırlara ve bol karlı bol temettülü günlere vesile olmasını dilerim.

Saygılar
    Buradan Baktıgınızda hersey olabılır fakat guzel bır yazı olmus
    Nıyet neyse akıbet te ODUR

Benım bu yazım ve sızlerın yatırımınıza yon vermemelı bu son cumlem mustafa beye
    selam ve saygılarım ıle

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
     Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Artık yepyeni bir dönem açıldı, çay ve kahvelerinimizi yudumlayarak arkamıza yaslandık ve Yönetim+ Büyüme + Karlılık + Temettü ekseninde gerçek değerine yolculuğunun tadını çıkarmaya başlayacağız inşallah. Bundan sonrası şahsen benim için uzun vade değere ulaşma yolculuğu. İnişler çıkışlar olacaktır, bu gayet sağlıklı. Önemli olan yeni dönem ve uzun uzun yıllar süreceğini düşündüğüm yeni dönemle başlayan yükselen trend.

Saygılar
    ironi yaptığını düşünüyorum, güldürdün
    Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

TVF,daha alırken 5.850 milyon tl kazandı.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    TVF,daha alırken 5.850 milyon tl kazandı.
    Bu hısseyı bırılerıne ınanıp alan cok ortak var fakat sırketı arastırmadan tıpık bır anadolu cocugu olan
    yatırımcılar var 10 yılın uzerıne hep opulmusler ve maasını alıp buradan
    1 er lotlık alıslar yapmıs suru psıkolojısınde olan ınasnlarımız var
    ama cog degıstı artık devlet guclu eskı yapılan hataları turkcell ıle kalfalık donemıne tasıyacaklar
    cıraklık kalfalı ustalık e devlet ve devlette olan genclerımız bızden ıyı ve akıllılar selamlar

Sayfa 413/910 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •