Dikkat edilirse 2013 den itibaren grafik çalışmaları yaptık.5 yıl geçmiş.teknik analize göre bu öngörülen hedef için 2.5 yıl süre var.dilerse okadar bekler.dilerse haftaya gider.
Dikkat edilirse 2013 den itibaren grafik çalışmaları yaptık.5 yıl geçmiş.teknik analize göre bu öngörülen hedef için 2.5 yıl süre var.dilerse okadar bekler.dilerse haftaya gider.
Hissede borç yok denecek kadar az.76 milyon nakit faizde ama ordan gelen gelir yönetime ancak yetiyor. bu olumsuz.sirket kâr edemez ise şirketi içeriden kemiren bir Kurt var. Finansal yatırım kalemi 182 milyon.ama dolar olarak 82 milyona denk gelen yatırım yapıldı.eger dolar olarak yatırımlar guncellense 330 milyon olması gerekir.bu rakam.bu durumda defter değeri 5.5 TL yapar.bu durumda bugünkü rakamdan 0.36 defter değeri ile işlem görüyoruz.taktir edersiniz ki %35 büyüyen bir şirket 5yil elinde tuttuğu yatırımı kriz felan çıkmadıkça en azından bir miktar karına satar.sirket dolar olarak geçmişte %28 büyüdük demişti.o mazi derseniz %10 büyüse 5 yılda 130 milyon dolar eder bu durumda defter değeri 8 TL eder.ama şirketin dediği %25 yıllık dolar büyümesi olursa 10 TL'yi geçen bir defter değeri ortaya çıkar.daha ne olsun
Yatırımcı öğrenilmiş çaresizlik yaşıyor.sinirler had safhada.aglama duvarına dönmüş form.oysa hatırlıyorum Aras kargo satılırken Erken emeklilik hesaplamalari yapılıyordu.ozaman hisse pazarlama yapıldı güzel haberler ile.simdi battık bittik ah vah sesleri ile hisse dökme işlemleri yapılıyor.1.5 li fiyata birçok arkadaşım lanet okuyup hisse sattı.bana göre topikte bazı arkadaşlar bilerek yada bilmeyerek hisse dökülmesi işlemine yardım ediyor.herkes dökülür iken birileri alıp hisseyi yukarı taşıyorsa artık yükseliş vakti gelmiştir.buda bir gösterge
ben bu hisseyi ilk borsa geneldeki uzun vadeli yatırımcı forumunda görmüştüm.Tınaz ve Halil hocaların o güzel sohbetlerinden faydalanırken bir yandan da uzun vadeli yatırımcı olurum diyerek bu hisseyi almaya başladım. 2.30'lardan almaya başladım.Her düşüşte alım yaparak maliyetimi 1.61'e düşürdüm.Bu hafta yaşananlar bende en ufak bir heyecan oluşturmadı.Bir an bile hisseleri satayım diye aklımdan geçirmedim.5 tl üzerine çıkmadıkça da satmayacağım.İsterse dip yapsın.Hisseye aşık olmak mı bu bilmem ama acelem yok
ABD Fed oluşan enflasyon ile hızla faiz arttırmı yapacak önümüzdeki yıl 3 adet.bu doları arttırır.parasal genleşme bitti.bilanco azaltıyor buda piyasa da doları azaltıyor.ister istemez küresel likidite azalıyor.bu gelişmekte olan ülkeleri olumsuz etkiler.borsa düşer döviz ve faiz artar.su an ülkemizde bu oluyor borsa düşüşü dışında.buda ısgsy nın daralan likidite ile şirket satışını olumsuz etkiler.bu mevcut durum. Jim Rogers borsa kurdu ABD önce faizi arttirsada 2-3 yıl içinde yeniden düşürüp yeniden parasal genişleme yapacak diyor.mehmet kutman global holding sahibi piyasada Dünyada mok gibi para var yeter ki siyasi yönden bir sorun olmasın diyor.yani ısgsy iştirak satışında zorlansada sonuçta müşteri bulur.uc aşağı üç yukarı. ABD nın 20 trilyon dolar borcu var. faizi nekadar arttırabilir ki.2012 den beri az sonra diye dünyayı oyaliyor.zaten tüm dünyada parasını değersiz Edip mal satmaya çalışıyor Ken ABD niye değerli yapsın.yani küresel para bolluğu arada sıkıntı olsa da devam eder.no problem
Bunu herkes yaşıyor heran herşey olabilir.
Ağam yeter mi bukadar analiz.devam edeyim mi. 🌹 ücük işareti. Teknik imkansızlık kahretsin teknoloji ile aram iyi değil.kusura bakma
VBTS kapsamında, BOSSA.E ve ISGSY.E payları bugün seans başından itibaren 27 Nisan 2018 seans sonuna kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek .
Bunun anlamı nedir ?
Neden Yapılmıştır ?
Talep kimden gelmiştir ?
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri