Kuraklık maliyet artışı yüksek seyreden sıcaklıklar nedeniyle ptfler yüksek seyretmeye devam ediyor bugün 580 iken yarında 597 civarı.Ytd
Kuraklık maliyet artışı yüksek seyreden sıcaklıklar nedeniyle ptfler yüksek seyretmeye devam ediyor bugün 580 iken yarında 597 civarı.Ytd
Şşş AHLATÇI Darılmaca yok,ön sevişme bitti,şimdi sex başlıyor ne zaman istersen bi tur daha atarız![]()
geçen gün pınar hanımla konuştuğumda cuma günü yapılan analist toplantısından sonra eylül ayında bir kaç kurumun model portföye almasını bekliyorum demişti, anlaşılan vakıf yatırım erken davranmış...
https://www.borsamatik.com.tr/aksa-e...i-haber-141089
Ukrayna ve diğer olası yatırımlar olmadan VAKIF yatırım finansal beklentisini açıklamış. Her çeyrek daha ileriye inşallah. Bizim en büyük kozumuz bu bence. Her çeyrek üstüne koyuyoruz. Fiyat da bakalım nerelere gidecek, ya da gelecek.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
Sizin hesaba göre 2 yıllık 150 mn dolar, yıllık 75 mn dolar ediyor ama ben her zamanki gibi düşük bir beklenti ile 2 yıllık 100mn dolar yıllık da 50 mn dolar gelsin yeter diyorum.. Ama bu işin bizim için önemi;
Dünyada artık kömürden kaçışla beraber(son zamanlarda doğalgaz arz sıkıntısı ile beraber fiyatların bayağı bir artmasında dolayı tekrar kömüre talep olsa da geçicidir diye düşünüyorum.(arz sıkıntısı birçok üreticinin(rusya,norveç,..) aynı zamanda bakıma girmesi)), bizim için yeni EPC projeleri kovalama ve alma fırsatı doğurabilir diye düşünüyorum.
Tıpkı yıllarca 1% marjlarla elektrik ticareti yapıp(bir çok firma battı) sonunda IRAK ve GÜRCİSTAN ile meyvesini toplamaya başladığımız gibi.. YTD.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
Yer İmleri