Vakıf 100k+ ya kaç verir ona bakmak lazım herkese 14vermez.
Vakıf 100k+ ya kaç verir ona bakmak lazım herkese 14vermez.
Borsa ile yorum yapmam yazdığı malum hisse ile bir günde %6 çıktı 6 aylık faiz kazandım dediğini hatırlıyorum hala tutuyor mu .
Endeks çıkarken bu hisse geriye düşmüş ne oldu bizim 6 aylık faiz ama Emin'im en tepeden satmıştır [emoji23][emoji23][emoji23]
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yanlış anlamayın, şimdi şu aklıma geldi:
Bir Zamanlar daha önceden izah etmiş olduğum nedenlerden dolayı Aktif Bonoyu övdüm ve bunun üzerine siz, aktif bonoya benzer(aynı niteliklere sahip. örneği vade günü olmaması gibi ...) bonoların daha yüksek faiz verdiğini beyan ettiniz.
Bu yüzden ben sizden o yüksek faizli bonoların linkini atmanızı rica ettim ancak o günden bugüne herhangi link paylaşmadığınızı tespit ettim.
Kısaca Aktif bonon bütün özelliklerine haiz daha yüksek faizli bonolar varsa lütfen linkini atınız ki ben gerekli incelemeyi yaparak satın alacağım.
Aktif bononun bütün özelliklerine haiz bir bono yok .
Çünkü bono duasına aykırı Zaten Sabit getiri vade sonu beklenmediği taktirde .
çünkü faizler çıktığı zaman zarar artar düştüğü zaman kar artar bonoda ilk kural bu . Faiz kupon sabit ama oda 3 aylık 6 aylık 12 aylık vs yad vade sonu olur .
Ben günlük kuponlu bono hiç duymadım yeni finans icadı sanırım bu aktif patentini aldı mı acaba
Onların yaptığı %10 stopaj avantajını mevduatla rekabet etmek .
Buradan moderatörün bilgisi vardır ona danışın ama benim bildiğim günlük bono olmaz ancak repo olur ams yatırım bankası olduğu için repo yapamıyor bono yapıyor [emoji23][emoji23][emoji23]
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi Aktif bank, bu yeni ürünü kendi icat etti. Dilerim ki diğer finansal kurumlarına örnek olur ve vesile ile yeni yatırım ürünleri piyasaya sürülür.
Vadeye kalan gün sayısı üzerinde işleyen faizi verdiği için vade olayı yok. Günlükte, aylıkta ve yıllık bazda beklemek yatırımcının takdirinde. Bu Yatırım ürünü tarafımı çok etkiledihak ettiği için sürekli övüyorum.
NOT : Bir günü Aktif Bank başına (Varsayımdır. ) bir şey gelirse burada en çok ağıt yakan ben olacağımAllah korusun .....
Aktif bank, finansalları her açıdan çok sağlamdır.
Şahsi açıdan Aktif Bank güvenim TAM.
Ucuz kalan şu an tek şey var o da ons.. 2011 den beri 1900 tepeye halen yaklaşamadı..
Bizim iç durumumuza gelince; not düşürdüler olmadı
Darbe yaptılar olmadı
Doları yükselttiler olmadı
Şimdide siyasi denetleme diye birşey çıkarmışlar.. Gündüz ekside ki borsa akşam tavan kapadı..
Bu durumda bir süre daha borsa yukselir; eğer başkan ben faiz karşıtıyım indirin derse dolar uçar gider faizler 10 lara geri gelir.. Tahminim bu yönde..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri