Originally Posted by
hayrani
fiyatları bir şekilde öğreniriz ama her şeye rağmen iletişim sayfasından arayıp fon fiyatlarınız güncel değil diyeyim dedim. telefona bakan yok. bu salla başını, al maaşını zihniyeti devletten kazınmazsa emin olun, bizden bir cacık olmaz, olamaz.
Tam onu düşünüyordum. Geçen gün 2 saat elektrik kesildi, ne zaman gelecek diye aradım kurumu. Benden öğrendiler kesik olduğunu, nasıl olsa birileri arar diye koca mahallede kimse aramamış. Tavuğun kümeste ışığını söndürsen, gıdaklıyor.
Hele kamu aman diyim, mecbur konular olmadıkça kimseyi Allah muhtac etmesin. Bir tane adam şu an bu işle ilgileniyor mu emin değilim. Umurlarında bile değildir. Ben de aradım, elbette kimse bakmıyor, şaşırdım mı hayır, hatta telefon açılıyor, tıkır mıkır kablolar, cevap yok.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri