Mesajım gözden kaçtı sanırım Esma hanım çelik hocam Bi değerlendirme yaparsanız müteşekkir olurum saygılar
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mesajım gözden kaçtı sanırım Esma hanım çelik hocam Bi değerlendirme yaparsanız müteşekkir olurum saygılar
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vestl bugün boşluk kapattı,bilanço mükemmel,uzman tahminleri komik kaldı.. Ozkgy güç kaybediyor,bilançosu güzel,çeyrek bilançosu teslimatı geciktirilen ön satışların teslimi sonucu daha güzel gelecek,tahtanın devamlısı grup ya da kişinin klasiği bilanço yaklaşana kadar düşürüp toplamak için yırtınır,düşüşün yorulduğu yerden alanlar bilançoyu beklerse iyi kazanır.
Son düzenleme : ÇiftçiDede; 11-03-2021 saat: 22:30.
Yarın yönetim yeni ekonomi reform paketleri açıklamaya başlayacak, bence borsa İstanbulun gidişatını belirleyen önemli olaylardan birisi, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Esma hanım bilgi birikimi ve tecrübenizi ile sorularımıza sabır ve ilgiyle cevap veriyorsunuz. Benim gibi birçok arkadaşımız sizin yorumlarınızdan istifade ediyoruz.
Sizlere teşekkür ederiz. Karşılıksız ve menfaatsiz yapmış olduğunuz yardımlarıniz için Allah sizden razı olsun.
Hayırlı akşamlar herkese karel elektronik togg da tedarikçilerin biri olacağı ile ilgili kapta haber çıkmış bagaj kapağı kontrol ünitesi tasarım üretim yorumlayabilirseniz sevinirim.
LM-Q610.FG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri