Sayfa 413/428 İlkİlk ... 313363403411412413414415423 ... SonSon
Arama sonucu : 3417 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1. alka neden hareketlendi?

alkanın %80i alkim e ait
    alkanın pd 172m$
    alkim pd 161m$

bu hesapta bir yanlışlık var

Sn. Blade bu yanlışlık bir ara isctr / sise de vardı düzeldi , aefes / ccola arasında halen devam ediyor bildiğim kadarı ile alkim alkayı en az ikiye katlaması süpriz olmaz diye düşünüyorum bakalım buralardayız ne zaman olacak yada olacak mı?

SM-A536E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    alka neden hareketlendi?

alkanın %80i alkim e ait
    alkanın pd 172m$
    alkim pd 161m$

bu hesapta bir yanlışlık var
    Patronlardan birisi Alkayi yukari surup Alkim'e alici cekmeye calisiyormus mal satmak icin.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4. Dudu abimin üstteki mesajını alıntılamak istemiştim.

Abi selamlar. Bu çıkarımı nereden yaptınız? Fikrinizi merak ederim. Alka da patron hisse alımı yapmış, ancak alkimden mal satmak istiyor dediğiniz kısmı çözemedim. Anlamama yardımcı olur musunuz? Bu durumda sizi artik alkimde göremeyecek miyiz, satacak mısınız

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by flushroyale Yazıyı Oku
    Dudu abimin üstteki mesajını alıntılamak istemiştim.

Abi selamlar. Bu çıkarımı nereden yaptınız? Fikrinizi merak ederim. Alka da patron hisse alımı yapmış, ancak alkimden mal satmak istiyor dediğiniz kısmı çözemedim. Anlamama yardımcı olur musunuz? Bu durumda sizi artik alkimde göremeyecek miyiz, satacak mısınız
    ALKA'nin %80 i ALKIM'in bu durumda ALKA fiyati yukari cekilirse ALKIM'in etmesi gereken piyasa degeri de artiyor.
    ALKIM tarihine bakarsaniz bir cok defa ortak satisi geldigini gorursunuz.
    Hangi piyasa degerinden ne kadar gelir belirleyici olacaktir.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    ALKA'nin %80 i ALKIM'in bu durumda ALKA fiyati yukari cekilirse ALKIM'in etmesi gereken piyasa degeri de artiyor.
    ALKIM tarihine bakarsaniz bir cok defa ortak satisi geldigini gorursunuz.
    Hangi piyasa degerinden ne kadar gelir belirleyici olacaktir.
    Evet geçmişte öyle oldu biliyorum. Dudu abi sizin hisseden çıktığınızı hissediyorum. Hislerim doğru mu?

Sebebini sorarsanız olumsuz yorumlar bunlar. Bu şartlarda kaldığınızı zannetmiyorum. Düne kadar desteklediniz hisseyi ama sanki durum değişmiş..

Daha 1 gün önce “aklımızı alacak aklımızıııı†derken şimdi “ Alkim'e alici cekmeye calisiyormus mal satmak icinâ€. Hem de kesinlik olmadan haber kap olmadam bu cümleyi yazmak. Garip,, yüzde 99 hisseyi satmış dudu abi

7. Hisse elindeyken kudurdu kudurdu,, aklımızı alacak aklımızı gibi cümlelerle gaz verip, hissesini (muhtemelen) sattıktan sonra niyet okumaya başlamak Dudu beye yakışmadı. Bu tecrübe ye yakışmadı. 2 günde ne değişti de bu iddialı cümleyi kurdunuz:…… Patronlardan birisi Alkayi yukari surup Alkim'e alici cekmeye calisiyormus mal satmak icin.….. elinizde kanıt yoksa lütfen hisseyi kirletmeyin. Niyet okumayın! Sattınız belli ve düşmesini istiyorsunuz. Umarım istediğiniz olmaz! Hektaş taki felaket öngörünüz gibi olur umarım!

8. Hisse elindeyken kudurdu kudurdu, aklımızı alacak diyorsun . Hisseyi satınca patron hisse satacakmış. Allah Allah kanıtın mı var ya nasıl insanları yanıltıp niyet okursun? Eskiden hisse sattıysa hep mi satacak demek bu? Satmazsa ne olacak? Yazik dudu yakışmadı

Sayfa 413/428 İlkİlk ... 313363403411412413414415423 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •