Sayfa 413/1002 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. John Wick 4 izleyebildiniz mi?

2.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    ... BBC'nin makalesi daha inandırıcıydı.

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Soru sormanın da bir metodu var. Bütün düşünce tarihinde en önemli kulvarlardan biridir (epistemoloji)..

-Soru soruyorum,

-Güzel, yöntemin nedir?

-yöntem dötüm!!!

Olmaz.
    Doğru.

Sn. Balık'ın sorduğu soru bana göre gayet metodlu bir soru.

Çok net olarak diyor ki, daha önce hiç yapılmamış bir iş bu. Ay'a kazasız belasız gitmişlerse bile, hata yapmadan nasıl döndüler? Bunun gerçekleşme ihtimali nedir? Hem de ilk seferde!

Bana göre sıfıra yakın.

Bu açıklamaların da, burada in*****n da inanmayanın da söyleyeceklerinin bir önemi yok. Laf çeviriyoruz.

Yeniden gitsinler inanmayan herkes, ben dahil, *** olalım.

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    ... BBC'nin makalesi daha inandırıcıydı.

Doğru.

Sn. Balık'ın sorduğu soru bana göre gayet metodlu bir soru.

Çok net olarak diyor ki, daha önce hiç yapılmamış bir iş bu. Ay'a kazasız belasız gitmişlerse bile, hata yapmadan nasıl döndüler? Bunun gerçekleşme ihtimali nedir? Hem de ilk seferde!

Bana göre sıfıra yakın.

Bu açıklamaların da, burada in*****n da inanmayanın da söyleyeceklerinin bir önemi yok. Laf çeviriyoruz.

Yeniden gitsinler inanmayan herkes, ben dahil, *** olalım.
    Niye bu ihtimal sıfıra yakın diyorum peki...

Bunu da dötümden uydurmuyorum.

Elon o roketi düz oturtuncaya kadar kaç deneme yaptı? İçinde insan var mıydı? Yoktu.

edit: sıfıra yakın ne yaw, düpedüz sıfır işte.

4. 1982 den beri elektronik ve iletişim teknolojisinin içindeydim.

Şimdi 50- 60 cm çapında olan uydu yayınlarını alan çanak anten 5-6 metre çapında idi.

Şimdi birkaç mA akım çeken basit bir radyo 30 yıl önce amperlerce akım çekiyordu.

Bu kadar enerjiyi depo edebilecek batarya gücünün ağırlığını hesaplayın.

Uçuşlarda ağırlık arttıkça ihtiyaç duyacağınız enerji artar. Yani bir tarafımdan uydurmadığımı belirtmek için yazdım.

(Not: Yıllar önce aldığım VERİNET uydu işletim şirketinden almış olduğum belgemi atmışım herhalde bulamadım. )
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Aya gitmeye gerek yok, bir teleskop bulun, gugıl mepten iniş yerlerini belirleyip inceleyin. Bir sürü malzeme göreceksiniz.

Ankarada odtu gözlemevi var. Ben bir kere bideljuis'e bakmıştım. Haken faal ve cesitli aktiviteler yapılıyor. Teleskop bir ara bozuktu..

https://www.gokyuzu.org/

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bana mantıklı gelen teori de bu...

Ha şüpheleri ortadan kaldırmak mı istiyorlar, BBC'ye bilmemnereye aklayıcı makale yazdırmak yerine yeniden gitsinler.
    2009 yılında gönderilen, 2 yıl boyunca Ay yörüngesinde kalan, Ay yüzeyinin 21 km'den fotoğraflanmasını sağlayan Ay Keşif Aracının fotolarını şapsak..

Fotoşop da olabilir tabi..

Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da, öldüğüne mi inanmıyorsun demiş, sonra Hoca

7.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Aya gitmeye gerek yok, bir teleskop bulun, gugıl mepten iniş yerlerini belirleyip inceleyin. Bir sürü malzeme göreceksiniz.

Ankarada odtu gözlemevi var. Ben bir kere bideljuis'e bakmıştım. Haken faal ve cesitli aktiviteler yapılıyor. Teleskop bir ara bozuktu..

https://www.gokyuzu.org/
    Bi de orada bir tombalak var, uydu şeyinde, ömrünü dolduran uyduyla, kafasına göre dünyanın fotolarını çekiyor, istediği yere gönderiyor filan, ne imkan ama, şahsa tahsisli boş uydu, çalışıyor hala meret napsınlar

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    2009 yılında gönderilen, 2 yıl boyunca Ay yörüngesinde kalan, Ay yüzeyinin 21 km'den fotoğraflanmasını sağlayan Ay Keşif Aracının fotolarını şapsak..

Fotoşop da olabilir tabi..

Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da, öldüğüne mi inanmıyorsun demiş, sonra Hoca

Işte bu, sıra teleskop bulmakta.

Aya bakmak benim aklıma gelmedi ya da belki bulut vardı.

Birkaç yıldıza baktım, bidıljüisi çok iyi hatırlıyorum.

Sayfa 413/1002 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •