Sayfa 413/682 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by Altagracia Yazıyı Oku
    bugün yeşil yapar mı acaba....
    galip bedelliyi biliyordu çıktı!... bedellide büyük ölçüde satın alındı. 218 destek yaptı demek şuan için erken olsa da varsayımsal benim düşüncem olup 219 dan hisseye girmiş bulunuyorum. ytd.

2. babanda mı trader dı beee...

cuma kapanış disketten alınanlarla bi trade denemesi... 10:22 de bitiş

3.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Neden fiyat veriyorsun?ramazan günü milleti korkutup rıskını elinden mi alacaksın?
    Öyle bi amacım yok ama geri alım fiyatı olduğu için yazdım benimde maliyet 3,50 bekliyoruz kesinlikle yatırımcı tavsiyesi değildir

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Burada traderx - philosopher gibi kisiler hisse 2,9 _3.40 arasi buralae dip cikacak algili onlarca yuzlerxe mesaj yazdilar simdi ramazan gunu edebiyatı yapiyor. Vallahi pes. Yuzsuzlugun bu kadari. Her cumlesinde cikacak algisi olan philosopher sen ne art niyetli adamsin.. ayiptir dedim sana 3 lerde goygoy yapiyodun

5.  Alıntı Originally Posted by chaylak Yazıyı Oku
    Burada traderx - philosopher gibi kisiler hisse 2,9 _3.40 arasi buralae dip cikacak algili onlarca yuzlerxe mesaj yazdilar simdi ramazan gunu edebiyatı yapiyor. Vallahi pes. Yuzsuzlugun bu kadari. Her cumlesinde cikacak algisi olan philosopher sen ne art niyetli adamsin.. ayiptir dedim sana 3 lerde goygoy yapiyodun
    valla kardeş ben ters indikatör olarak kullanıyorum traderx i, işe yarıyor

6.  Alıntı Originally Posted by chaylak Yazıyı Oku
    Burada traderx - philosopher gibi kisiler hisse 2,9 _3.40 arasi buralae dip cikacak algili onlarca yuzlerxe mesaj yazdilar simdi ramazan gunu edebiyatı yapiyor. Vallahi pes. Yuzsuzlugun bu kadari. Her cumlesinde cikacak algisi olan philosopher sen ne art niyetli adamsin.. ayiptir dedim sana 3 lerde goygoy yapiyodun
    Sen tek hücreli misin?,ben kağıda 2,6-2,7 civarı senin gibi açıkçı kan emicilerin sürekli forumda kötülemeleri yüzünden girdim.Kar etmeden de çıkmam,senin gibi kimseye satın veya alında demem,bu işler vebal işidir.Beni bilen bilir, fikrimi yazarım geçerim...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

7. dadaş meteye ne oldu bilen varmı en son 23 bin lotla al sat yapıyordu günlül ytd değil asla

8.  Alıntı Originally Posted by sertan060606 Yazıyı Oku
    dadaş meteye ne oldu bilen varmı en son 23 bin lotla al sat yapıyordu günlül ytd değil asla
    Burdayız Kardeş... burdayız..... ebemızın örekesini öyle bir gösterdi ki....

Sayfa 413/682 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •