Sayfa 413/662 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. engelledim zaten artık yazılanları görmüyorum.. it ürür kervan yoluna devam eder.. cahille girilen hiç bir tartışmayı kazanma ihtimali yoktur. biz işimize bakalım.önümüzdeki hafta geçen haftanın kayıplarının geri alınabileceği bir hafta gibi durmuyor. yatırım tavsiyesi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    savaşlar sonrası borsa ile ilgili tespitlerinize katılıyorum zaten katılmamak elde değil gerçek bunlar. borsa belirsizliği sevmez. mesela israil kara harekati yapacak mı yapmayacak mı ? savaş bölge ülkelere sıçrayacak mı sıçramayacak mı ? vs. gibi belirsizlikler borsanın dengesini fena halde bozabilir. ama savaş başlar ve netice belli olur ise ( körfez savaşında amerika ve bölge ülkeleri saddama karşı birlik içerisinde hareket ettiler ve Türkiye genel olarak tarafsız kalmıştı ) dediğiniz gibi borsa hızla toparlar. şuan için henüz böyle bir şey ufukta görünmüyor. Yatırım tavsiyesi değildir..
    Ben bugün ne yapacağımı planladığımda endeks 160-170 USD idi. Çok bilen birileri de gülüyordu.Bugün karın ağrıları giriyor tabii. O zaman İsrail-Hamas savaşı mı vardı ya da depremi mi öngördüm. Bunların hiçbir önemi yok. Benim tek öngörebildiğim seçim sonuçları idi. Onda da yanılsam stratejim hazırdı. Ben bu tartışmalar yaşansın istemezdim. Ama o kadar üstten bakıyorsun ki bazı şeyleri beni yazmak durumunda bıraktın. İşlem yaparsın yapmazsın senin bileceğin şey ama düşünceleri bu kadar tekrarlamaya gerek yok burada.Çünkü aynı şeyler pandemi zamanı da oldu yazdıklarım orada.Aynı Şeyler Naci Ağbal görevden alındığında da oldu yazdıklarım orada. Çünkü aynı şeyler deprem zamanı oldu topic orada yazdıklarımda. Keza seçim zamanı yazılanlarda orada duruyor.

Ben bunu bilir bunu söylerim Türkiye o eski Türkiye değil. Herkese hayırlı bol kazançlar dilerim.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    engelledim zaten artık yazılanları görmüyorum.. it ürür kervan yoluna devam eder.. cahille girilen hiç bir tartışmayı kazanma ihtimali yoktur. biz işimize bakalım.önümüzdeki hafta geçen haftanın kayıplarının geri alınabileceği bir hafta gibi durmuyor. yatırım tavsiyesi değildir...
    Bak bak sen işine bak. Ama bir de körle yatan şaşı kalkar var. Neyse herkes seviyesini ortaya koyar. Benim için sıkıntı yok. Ben seni çoktan redlist ettim zaten. Hala sana ne anlatıldığını bile anlamayıp bir de karşındakine gider yapıyorsun. Ama bu yazıları sakın unutma. Günü vakti geldiğinde görüşürüz.

Hiçbir şeyi bilmeden herşeyi bilmek ancak sanal dünyada olur. Onunda bu topicte çok örnekleri var. Biz alışkınız yani.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Evet isabetli tespitler.
    Piyasa bize ne dusundugunu gosterecektir.

Birisi 1991 savasini da koymus. Unutmayalim, alintinin yapildigi yer havuz medyasi idi.
    28 Subat 1991'de bitmis.

akubat
    @hopasinanayy
    1991 yılında borsamızın dolar bazlı performansı. Savaşı sevmişe benzemiyor pek

Türk Deniz Kuvvetleri, 16-20 Ekim tarihleri arasında Doğu Akdeniz'de fiili atış eğitimlerinin de yapılacağı bir tatbikat düzenleyeceğini duyurdu. 23 Ekim'de de KKTC ile ortak tatbikat başlayacak.

7. Algyo ve Teknosa maceralarımdan sonra Sahol , Akbank ve İş bankası evimize geri döndüm , takip edenler de varsa akla ve mantığa geri döndük diyorum , küçük hisse ve şirket yatırımcısı olmak güzel olmasına cidden güzel ancak büyük bir stres kaynağım da sunuyor , hedefe zamansal varış bilinmezliği sunuyor ! profesyonel orta vadecilere için de kolay olmuyor , ama zor da asla değil ! yine banka holding kendi mekanımızdayız şükür ! artık bu testlere piyasada korkup kaçan yabancı yerli bıyıklı yabancı mı varlık fonu mu badem donu mu? Dubai altın ticareti yapanı mı kirli gri sermayesi mi her tür dolap sever fon ve yatırımcınının tilki ve kümesteki tavuklar ve yumurtalar mantığı ile trade ettiği bir döneme girildi UCUZ PATLAMAMIŞ BONBA hisse elbette her zaman var ve olacaktır da ..

Ama belirsiz ve muğlak piyasalarda savunmada ve nakit bazlı gün sonu nakte geç tarzı trade verimliliği bu günlerde Daha fazla yaşanmaktadır .

Bu 1850-2200 arası borsa patinaj bölgesine benzeyen borsa dönemini yeniden yaşıyan Aralık 2021 -Nisan 2022 anımsattı bana 3,5 ay 100 üstü gün ARAFTA kalmıştık bu Araf günleri geri döndü 8700 puana kadar 313 dolar KIRILIRSA ARAFTAN ÇIKARIZ

BİST 100 düşecek mi çıkacak mı bilmiyoruz Gaipten haber almıyoruz ana iyimseriz de insanız çünkü ! Yapımız da pozitif ! neler olacak hala araftayız arkadaşlar 29 Ekim 2023 100 sene de bizi kurtarmaya yetecek mi ? Bekleyip görelim diyorum .

Pentagon USS Eisenhower'i da yolluyor oteki ucak gemisinin yanina. Bunlar bizim sondaj gemimizin birkac km uzaginda demirli. Tatbikat yerindedir. Bakalim ABD bizi neyin icine cekecek yine.

Sayfa 413/662 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •