Originally Posted by
YATIRIM_UZMANI
savaşlar sonrası borsa ile ilgili tespitlerinize katılıyorum zaten katılmamak elde değil gerçek bunlar. borsa belirsizliği sevmez. mesela israil kara harekati yapacak mı yapmayacak mı ? savaş bölge ülkelere sıçrayacak mı sıçramayacak mı ? vs. gibi belirsizlikler borsanın dengesini fena halde bozabilir. ama savaş başlar ve netice belli olur ise ( körfez savaşında amerika ve bölge ülkeleri saddama karşı birlik içerisinde hareket ettiler ve Türkiye genel olarak tarafsız kalmıştı ) dediğiniz gibi borsa hızla toparlar. şuan için henüz böyle bir şey ufukta görünmüyor. Yatırım tavsiyesi değildir..
Ben bugün ne yapacağımı planladığımda endeks 160-170 USD idi. Çok bilen birileri de gülüyordu.Bugün karın ağrıları giriyor tabii. O zaman İsrail-Hamas savaşı mı vardı ya da depremi mi öngördüm. Bunların hiçbir önemi yok. Benim tek öngörebildiğim seçim sonuçları idi. Onda da yanılsam stratejim hazırdı. Ben bu tartışmalar yaşansın istemezdim. Ama o kadar üstten bakıyorsun ki bazı şeyleri beni yazmak durumunda bıraktın. İşlem yaparsın yapmazsın senin bileceğin şey ama düşünceleri bu kadar tekrarlamaya gerek yok burada.Çünkü aynı şeyler pandemi zamanı da oldu yazdıklarım orada.Aynı Şeyler Naci Ağbal görevden alındığında da oldu yazdıklarım orada. Çünkü aynı şeyler deprem zamanı oldu topic orada yazdıklarımda. Keza seçim zamanı yazılanlarda orada duruyor.
Ben bunu bilir bunu söylerim Türkiye o eski Türkiye değil. Herkese hayırlı bol kazançlar dilerim.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri