Sayfa 413/760 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

ay bitti,,yeni aya başladık.7.03,,eğer satışlar iyiyse,finansman giderlerini kurtarabilir.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

2. Yaklaşık 8 aydır bilici de bekliyorum. Malûm zarardayım. Temeli sağlam bir hisse. Döviz riski olmasa zaten ederi 5 TL. Grubun en büyük hatası Adana gibi bir yerde otel yatırımı yapması ve borcun büyük kısmını bu yatırım için kullanması. 3. Çeyrekte hedge işlemi yoksa 12-15 milyon TL f/× zararı gelebilir. 3. Çeyrek zarar açıklayabilir yani. Kurlar bu düzeyde kalırsa sene sonu herşeye rağmen 10-15 milyon TL kar yazabilir. Şu san hisse bu kötü senaryoyu fiyatlamakta sanırım. Bence şirketin finansal bir sıkıntısı yok, sıkıntı tahtada çok fazla oyuncu olması ve kısa vadeli tradeler. Günlük alım satımı yapabilene helâl olsun derim. Endeks te 85.000 hareketi görülebilir. Bilici endeksle alakalı bir kağıt olmadığını 2 haftadır ispatladı zaten. Ama yine de bir miktar endekse uyabilir. Benim kanaatim 1.51 de ciddi destek var. Uzun vadede ben satmayı düşünmüyorum. 1.40-1.30 arasına gelirse ciddi ilave alım yaparım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by kuzas Yazıyı Oku
    Yaklaşık 8 aydır bilici de bekliyorum. Malûm zarardayım. Temeli sağlam bir hisse. Döviz riski olmasa zaten ederi 5 TL. Grubun en büyük hatası Adana gibi bir yerde otel yatırımı yapması ve borcun büyük kısmını bu yatırım için kullanması. 3. Çeyrekte hedge işlemi yoksa 12-15 milyon TL f/× zararı gelebilir. 3. Çeyrek zarar açıklayabilir yani. Kurlar bu düzeyde kalırsa sene sonu herşeye rağmen 10-15 milyon TL kar yazabilir. Şu san hisse bu kötü senaryoyu fiyatlamakta sanırım. Bence şirketin finansal bir sıkıntısı yok, sıkıntı tahtada çok fazla oyuncu olması ve kısa vadeli tradeler. Günlük alım satımı yapabilene helâl olsun derim. Endeks te 85.000 hareketi görülebilir. Bilici endeksle alakalı bir kağıt olmadığını 2 haftadır ispatladı zaten. Ama yine de bir miktar endekse uyabilir. Benim kanaatim 1.51 de ciddi destek var. Uzun vadede ben satmayı düşünmüyorum. 1.40-1.30 arasına gelirse ciddi ilave alım yaparım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dedikleriniz doğru. Fakat hissedeki oyuncular bizim gibi uzuncuları hala döküceklerini zannediyorlar orada yanılıyorlar. Ben ilave yapmam ama en az 4 diyorum. 6 tl max hedefim. Eğer bu bilançoda da döviz pozisyonlanması dengeli gelirse artık bu hisseyi tutacaklarını sanmıyorum.
    Ama bu hissede kavga bitmez bitmesi için alıcının çok iştahlı olması ve başlangıç olarak 3 milyon lotla başlaması lazım

4. Sabreden kazanir,bu donem,nötr bir bilanco gelirse hareket baslar,hele 300/500 uzerine koyarsa,2 uzerine atar ve yil sonunu fiyatlar,
    Yil sonuda 20 uzeri bir kar gelir,sabir az kaldi
    Ytd

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Şirketin satışları artan hızda devam ediyor,,karlılıkta artıyor,,,şirket bitekse yatırım kararı aldı,
    İplik tekstilin can damarı,,,,yatırımcıların yatırım yapmak için aradığı bütün kriterleri taşıyor.
    Öyleyse neden gitmiyor,
    1-Şirket B grubunda,
    2-Ayni soyadı taşıyan 8 ortağı var,,,ortaklar strateji konusunda anlaşamıyor olabilir,,,nasıl sahol ucuz olup,çok ortaklı olduğu için gitmiyorsa,bu şirket de öyle olabilir.
    Bütün bu olumlu ve olumsuz faktörlere rağmen,hisse fiyatı diplerde,,,,,,ya da çok yakın,karlılık devam ettiği müddetçe fiyatın yukarıları zorlayacağı muhakkak.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Şirketin satışları artan hızda devam ediyor,,karlılıkta artıyor,,,şirket bitekse yatırım kararı aldı,
    İplik tekstilin can damarı,,,,yatırımcıların yatırım yapmak için aradığı bütün kriterleri taşıyor.
    Öyleyse neden gitmiyor,
    1-Şirket B grubunda,
    2-Ayni soyadı taşıyan 8 ortağı var,,,ortaklar strateji konusunda anlaşamıyor olabilir,,,nasıl sahol ucuz olup,çok ortaklı olduğu için gitmiyorsa,bu şirket de öyle olabilir.
    Bütün bu olumlu ve olumsuz faktörlere rağmen,hisse fiyatı diplerde,,,,,,ya da çok yakın,karlılık devam ettiği müddetçe fiyatın yukarıları zorlayacağı muhakkak.
    Ben bu kağıdı,düşüşlerde birirktiririm arkadaş,,benim yatırım kriterlerime uyuyor.

7. Sirketin kisa vadede atak yapmasi icin bilanco belirsizliginin ortadan kalkmasi lazim..1.5 simdilik destek oldu..piyasada kar satisi havasi var bize de yansiyabilir..Bilancoyla beraber kotu bile gelse ilk satistan sonra yonunu yukari cevirecegini dusunuyorum..ytdegildir

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Şahsen bilançoya kadar ben de bir beklenti içinde değilim artık. Bu kağnı bozuntusunun gitmeyeceği az çok belli oldu.
    Ucuz mu ucuz. Diplerinde sayılır. Bu durum, herhalde bu işi bilen herkesin malumu.
    O yüzden bilanço riskini alırım, nasıl olsa hisse diplerde diyen de olabilir. Bilançoyu atlatalım, 3-5 yukarıdan alırız gerekirse diyen de olabilir.
    Fazla bir şey farketmiyor zaten, kağıdın nasıl olsa bir yere uçup kaçtığı yok.

Benzer bir tecrübeyi yakın zamanda Durdo'da yaşadık. Hisse 6'ları zorladı. Bugünkü kurlar ile 35 milyonluk yeni makina yatırımı yaptı. Genel düşüşte 2,30'lara kadar saldılar acımasızca. Son birkaç haftadır kağıda ciddi alım geldi ve şu an 3,70'lerde. Birkaç haftada %50 prim üretti. Ya içeriden bilgi alındı ya da geleceği satın alıyorlar. Benzer bir durum neden Blcyt'da yaşanmasın? Ne yapalım, biz de diğer kağıtlara bakıp hayal kuruyoruz işte...
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

Sayfa 413/760 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •