Sayfa 414/967 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

yabancı borsalarda tatsız.

ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif satıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
    tahmin -124 olurken, ortalama tahmin -31 olarak gerçekleşti.
    Foreks'in 27 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
    beklenti +425 puan olurken, en düşük beklenti -325 puan olarak
    gerçekleşti.
    Ankete katılan analistlerin 13'ü negatif, 14'ü pozitif açılış
    tahmininde bulundu.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
    Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
    neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu

Medyan : -124
    Ortalama : -31
    Maksimum : +425
    Minimum : -325

2. günaydın.. bugun umarım dune gore daha ıyı olur.. ytd

3.  Alıntı Originally Posted by cuqfurk Yazıyı Oku
    günaydın.. bugun umarım dune gore daha ıyı olur.. ytd
    2 gittiyse 4 geri gelmesinde[emoji849]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by musec Yazıyı Oku
    2 gittiyse 4 geri gelmesinde[emoji849]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu kağıt acayip biraz. b gurubundayken daha iyi hareketleri vardı. şimdi bun ıcı %5-6 yapıp aksam % 3 ile kapatıyor. bazen % 1 aerttıysa aksama -% 5 yapıyor. çözebilmiş değilim. ama euro zayıflarsa işle değişir... ytd

5. Kağıtla o kadar güzel [emoji106] dans [emoji126] yapıyorlar ki dünkü işlem adedi sonrası bugün 150 bin lot civarı işlem görmesi gerçekten manidar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. 18.05. 2017de başlattığı ikinci yükselişinde yaklaşık 70 günde kağıt 2.50 seviyelerinden 4.50 seviyelerine gelmisti. O zamanlar bazı arkadaşlar hatırlar belki bilançoya kadar yatay gideceğini bilançodan sonra veya önce kar satışlarının olacağını belirtmiştim. İki aylık yatay ve kar satışının ardından 3.60 seviyelerinden destek bularak yeni fiyatlamalarla tekrar yükselişe geçeceğini düşünüyorum. Genel olarak arkadaşlar yatak sektörüne girmesini ve - veya bu yönde calışmalarının hisseyi götüreceğini inansalarsa ben daha çok istikbal bellona veya mondi markalarından en az birini alarak sektördeki öncülüğünü ele geçireceğine inanıyorum. Yeni açılan mağazalar konusuna gelince bunların kısa vadede faudası olmayacaktır. Raporda belirtildiği gibi bir mağazanın kendisini amorti edip kara gecmesi 2-3 yılı bulacaktır. Bu hissede sabredip iki üç yıl bekleyebilecek arkadaşlar varsa bu mağazaların kaymağını bilançolarda o zaman yiyeceklerdir. Su an için yeni açılan magazalar gider bölümünde yerini almıştır. Hikayesi ve Kapasitesi çok yüksek bu kağıda ortalama 3.75 ile alım yaparak tekrar aranızdayım. Biliyorum eskilerden beni sevmeyen bir çok kişi var burda. Ben cırtlak ses çıkarmaya doğru bildiklerimi paylaşmaya devam edeceğim. Herkese bol kazançlar

biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.

istikbal bellona veya mondi... bunlardan hiçbirini alacak güce sahip değil bence. bu hayalden öteye gidemez diye düşünüyorum. ytd

8. https://hizliresim.com/kW2pzy
    Euro/dolar'da Rsi negatif uyumsuzluk gösteriyor...

Sayfa 414/967 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •